PETER COIGNIEZ

Contactgegevens PETER COIGNIEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER COIGNIEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER COIGNIEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRAKELSESTEENWEG 210; 9406; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54320325 (+32-54320325) 54320325 (+32-54320325)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER COIGNIEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER COIGNIEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER COIGNIEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER COIGNIEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER COIGNIEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER COIGNIEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER COIGNIEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER COIGNIEZ
Products information PETER COIGNIEZ

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER COIGNIEZ
(Get full report from official database of BE for PETER COIGNIEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER COIGNIEZ
Addition kinds of activities for PETER COIGNIEZ

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
17419907. Steen metselarij | Stone masonry
20450201. Biscuitdeeg, bereid: van gekochte bloem | Biscuit dough, prepared: from purchased flour
24910105. Posten, behandeld hout | Posts, treated wood
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
51319901. Riem- en gespmateriaal kits | Belt and buckle assembly kits
54319901. Fruit stands of markten | Fruit stands or markets

Werken bij PETER COIGNIEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER COIGNIEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER COIGNIEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER COIGNIEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van PETER COIGNIEZ in sociale netwerken
Look for responds of PETER COIGNIEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER COIGNIEZ. Laat een reactie achter voor PETER COIGNIEZ. PETER COIGNIEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER COIGNIEZ. Leave a respond for PETER COIGNIEZ. PETER COIGNIEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER COIGNIEZ op de google maps. Adres en contacten PETER COIGNIEZ
Location of PETER COIGNIEZ on the google maps. Address and contacts of PETER COIGNIEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER COIGNIEZ PETER COIGNIEZ: INSTITUUT NANCY | Jamar Caroline | IMMO VANDEREYCKEN | JANSSEN ANIMAL HEALTH | Ets C. Martin

Other related companies as PETER COIGNIEZ: INSTITUUT NANCY | Jamar Caroline | IMMO VANDEREYCKEN | JANSSEN ANIMAL HEALTH | Ets C. Martin

PETER COIGNIEZ is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER COIGNIEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf PETER COIGNIEZ bevindt zich op het adres: BRAKELSESTEENWEG 210; 9406; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van PETER COIGNIEZ is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER COIGNIEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER COIGNIEZ, openstaande posities, locatie van PETER COIGNIEZ op de kaart.

PETER COIGNIEZ is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER COIGNIEZ, company assigned to the tax number BE04920471191. The company PETER COIGNIEZ is located at the address: BRAKELSESTEENWEG 210; 9406; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of PETER COIGNIEZ is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER COIGNIEZ is not available. You also can look at reviews of PETER COIGNIEZ, open positions, location of PETER COIGNIEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER COIGNIEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER COIGNIEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER COIGNIEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER COIGNIEZ, employees, financial statistics.