PAUL LAMBERT

Contactgegevens PAUL LAMBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL LAMBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL LAMBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILGENLAAN 30; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59707716 (+32-59707716) 59707716 (+32-59707716)

Fax (fax): +32 (61) 641-14-72 +32 (61) 641-14-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL LAMBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL LAMBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL LAMBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL LAMBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL LAMBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL LAMBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL LAMBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL LAMBERT
Products information PAUL LAMBERT

BTW identificatienummer (tax): BE01935485839
Ondernemingsnummer: 1020050048
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.).

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL LAMBERT
(Get full report from official database of BE for PAUL LAMBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL LAMBERT
Addition kinds of activities for PAUL LAMBERT

832205. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services
23990204. Zadeldoek | Saddle cloth
27619903. Continu vormen, kantoor en bedrijf | Continuous forms, office and business
32950000. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
50450103. Printers, computer | Printers, computer
51690502. Lijm | Glue
73890903. Creditcard service | Credit card service
86319900. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec

Werken bij PAUL LAMBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL LAMBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL LAMBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL LAMBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIE OPERATOR CHOCOLADE (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf zijn we op zoek naar Productie Operatoren. Je voornaamste taken zijn: Instellen en besturen van de productielijn Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings-, inpak -en afvulproces Reinigen van de productielijn

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van PAUL LAMBERT in sociale netwerken
Look for responds of PAUL LAMBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL LAMBERT. Laat een reactie achter voor PAUL LAMBERT. PAUL LAMBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL LAMBERT. Leave a respond for PAUL LAMBERT. PAUL LAMBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL LAMBERT op de google maps. Adres en contacten PAUL LAMBERT
Location of PAUL LAMBERT on the google maps. Address and contacts of PAUL LAMBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL LAMBERT PAUL LAMBERT: CAVES DELBECQ | G. VANDAMME | V.ts | PATRICK DE LOOSE | Bijtebier Sabine

Other related companies as PAUL LAMBERT: CAVES DELBECQ | G. VANDAMME | V.ts | PATRICK DE LOOSE | Bijtebier Sabine

PAUL LAMBERT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL LAMBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01935485839. Het bedrijf PAUL LAMBERT bevindt zich op het adres: WILGENLAAN 30; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
De hoofdactiviteit van PAUL LAMBERT is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL LAMBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL LAMBERT, openstaande posities, locatie van PAUL LAMBERT op de kaart.

PAUL LAMBERT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL LAMBERT, company assigned to the tax number BE01935485839. The company PAUL LAMBERT is located at the address: WILGENLAAN 30; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
The main activity of PAUL LAMBERT is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL LAMBERT is not available. You also can look at reviews of PAUL LAMBERT, open positions, location of PAUL LAMBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL LAMBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL LAMBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL LAMBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL LAMBERT, employees, financial statistics.