PAUL BOUVY

Contactgegevens PAUL BOUVY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL BOUVY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL BOUVY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE WARNOUMONT 50; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43821312 (+32-43821312) 43821312 (+32-43821312)

Fax (fax): +32 (53) 501-71-92 +32 (53) 501-71-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL BOUVY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL BOUVY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL BOUVY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL BOUVY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL BOUVY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL BOUVY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL BOUVY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL BOUVY
Products information PAUL BOUVY

BTW identificatienummer (tax): BE08741790771
Ondernemingsnummer: 7761535644
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Sp茅cialisation: M茅decine Sportive.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL BOUVY
(Get full report from official database of BE for PAUL BOUVY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL BOUVY
Addition kinds of activities for PAUL BOUVY

01759905. Perzikboomgaard | Peach orchard
23710202. Bontplaten en versieringen | Fur plates and trimmings
32920301. Dekens, isolerend voor asbest van vliegtuigen | Blankets, insulating for aircraft asbestos
33660203. Propellers, schip: cast bronze | Propellers, ship: cast bronze
35230419. Veehouderij Loopbanden | Livestock treadmills
36610107. Telefoon antwoordapparaat | Telephone answering machines

Werken bij PAUL BOUVY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL BOUVY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL BOUVY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL BOUVY. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • BANDENKRAANMACHINIST - OPIE VAST (DEUX-ACREN)

    Regio: DEUX-ACREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert allerhande kraanwerk uit binnen de grond- en afbraakwerken. Je werkt hiervoor met een bandenkraan (16 à 24 ton). Je vertrekt 'smorgens rechtstreeks van bij jouw thuis naar de werf.

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v ZWEVEGM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

Zoek naar antwoorden van PAUL BOUVY in sociale netwerken
Look for responds of PAUL BOUVY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL BOUVY. Laat een reactie achter voor PAUL BOUVY. PAUL BOUVY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL BOUVY. Leave a respond for PAUL BOUVY. PAUL BOUVY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL BOUVY op de google maps. Adres en contacten PAUL BOUVY
Location of PAUL BOUVY on the google maps. Address and contacts of PAUL BOUVY

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL BOUVY PAUL BOUVY: RUSTHUIS ST.FRANCISCUS | Jardin 2000 | Bollen Elisabeth | MARIE RIGA | Racine Editions

Other related companies as PAUL BOUVY: RUSTHUIS ST.FRANCISCUS | Jardin 2000 | Bollen Elisabeth | MARIE RIGA | Racine Editions

PAUL BOUVY is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL BOUVY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08741790771. Het bedrijf PAUL BOUVY bevindt zich op het adres: RUE DE WARNOUMONT 50; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decine Sportive..
De hoofdactiviteit van PAUL BOUVY is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL BOUVY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL BOUVY, openstaande posities, locatie van PAUL BOUVY op de kaart.

PAUL BOUVY is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL BOUVY, company assigned to the tax number BE08741790771. The company PAUL BOUVY is located at the address: RUE DE WARNOUMONT 50; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decine Sportive..
The main activity of PAUL BOUVY is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL BOUVY is not available. You also can look at reviews of PAUL BOUVY, open positions, location of PAUL BOUVY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL BOUVY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL BOUVY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL BOUVY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL BOUVY, employees, financial statistics.