PATRICK SCHLESSER

Contactgegevens PATRICK SCHLESSER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK SCHLESSER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK SCHLESSER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU ROUA 15; 4340; AWANS, België

Telefoon (phone): 42575878 (+32-42575878) 42575878 (+32-42575878)

Fax (fax): +32 (57) 507-87-19 +32 (57) 507-87-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK SCHLESSER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK SCHLESSER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK SCHLESSER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK SCHLESSER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK SCHLESSER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK SCHLESSER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK SCHLESSER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK SCHLESSER
Products information PATRICK SCHLESSER

BTW identificatienummer (tax): BE07912048339
Ondernemingsnummer: 1652862548
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Sp茅cialisation: P茅diatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK SCHLESSER
(Get full report from official database of BE for PATRICK SCHLESSER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK SCHLESSER
Addition kinds of activities for PATRICK SCHLESSER

02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
14810101. Ontwikkeling van mijnen, niet-metaalhoudende mineralen | Mine development, nonmetallic minerals
16239905. Pompstation constructie | Pumping station construction
30699912. Platens, behalve printers ': massief of bedekt rubber | Platens, except printers': solid or covered rubber
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
36330101. Droogreinigingsmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Drycleaning machines, household: including coin-operated
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
87420502. Corporation organisatie consultant | Corporation organizing consultant

Werken bij PATRICK SCHLESSER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK SCHLESSER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK SCHLESSER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK SCHLESSER. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

Zoek naar antwoorden van PATRICK SCHLESSER in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK SCHLESSER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK SCHLESSER. Laat een reactie achter voor PATRICK SCHLESSER. PATRICK SCHLESSER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK SCHLESSER. Leave a respond for PATRICK SCHLESSER. PATRICK SCHLESSER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK SCHLESSER op de google maps. Adres en contacten PATRICK SCHLESSER
Location of PATRICK SCHLESSER on the google maps. Address and contacts of PATRICK SCHLESSER

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK SCHLESSER PATRICK SCHLESSER: Tordoir | J.C. TOURPES SPORTS | GOUDSBLOEM(DE) | FA. MARTIN | Digital Dynamics

Other related companies as PATRICK SCHLESSER: Tordoir | J.C. TOURPES SPORTS | GOUDSBLOEM(DE) | FA. MARTIN | Digital Dynamics

PATRICK SCHLESSER is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK SCHLESSER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912048339. Het bedrijf PATRICK SCHLESSER bevindt zich op het adres: RUE DU ROUA 15; 4340; AWANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: P茅diatres..
De hoofdactiviteit van PATRICK SCHLESSER is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK SCHLESSER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK SCHLESSER, openstaande posities, locatie van PATRICK SCHLESSER op de kaart.

PATRICK SCHLESSER is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK SCHLESSER, company assigned to the tax number BE07912048339. The company PATRICK SCHLESSER is located at the address: RUE DU ROUA 15; 4340; AWANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: P茅diatres..
The main activity of PATRICK SCHLESSER is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK SCHLESSER is not available. You also can look at reviews of PATRICK SCHLESSER, open positions, location of PATRICK SCHLESSER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK SCHLESSER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK SCHLESSER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK SCHLESSER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK SCHLESSER, employees, financial statistics.