P. SCHEPENS

Contactgegevens P. SCHEPENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. SCHEPENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. SCHEPENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA DAMEJELLE 21BA; 5150; FLOREFFE, België

Telefoon (phone): 81450122 (+32-81450122) 81450122 (+32-81450122)

Fax (fax): +32 (9) 832-38-16 +32 (9) 832-38-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. SCHEPENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. SCHEPENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. SCHEPENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. SCHEPENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. SCHEPENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. SCHEPENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. SCHEPENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. SCHEPENS
Products information P. SCHEPENS

BTW identificatienummer (tax): BE05938079833
Ondernemingsnummer: 1336730957
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. SCHEPENS
(Get full report from official database of BE for P. SCHEPENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. SCHEPENS
Addition kinds of activities for P. SCHEPENS

509907. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
723102. Schoonheidsscholen | Beauty schools
17619900. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
26210304. Vloeipapier | Cigarette paper
27820401. Memorandum boeken, gedrukt | Memorandum books, printed
31990200. Lederen kledingstukken | Leather garments
32210102. Melkflessen, glas | Milk bottles, glass
36120000. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
79991603. Toeristengids | Tourist guide

Werken bij P. SCHEPENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. SCHEPENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. SCHEPENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. SCHEPENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van P. SCHEPENS in sociale netwerken
Look for responds of P. SCHEPENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. SCHEPENS. Laat een reactie achter voor P. SCHEPENS. P. SCHEPENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. SCHEPENS. Leave a respond for P. SCHEPENS. P. SCHEPENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. SCHEPENS op de google maps. Adres en contacten P. SCHEPENS
Location of P. SCHEPENS on the google maps. Address and contacts of P. SCHEPENS

Andere gerelateerde bedrijven als come P. SCHEPENS P. SCHEPENS: SELAM | MOLNAR CT & T | Votre Horizon Services SPRL | Stockx Carconstructie BVBA | Havas Medimedia Belgium NV

Other related companies as P. SCHEPENS: SELAM | MOLNAR CT & T | Votre Horizon Services SPRL | Stockx Carconstructie BVBA | Havas Medimedia Belgium NV

P. SCHEPENS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. SCHEPENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938079833. Het bedrijf P. SCHEPENS bevindt zich op het adres: RUE DE LA DAMEJELLE 21BA; 5150; FLOREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van P. SCHEPENS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. SCHEPENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. SCHEPENS, openstaande posities, locatie van P. SCHEPENS op de kaart.

P. SCHEPENS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. SCHEPENS, company assigned to the tax number BE05938079833. The company P. SCHEPENS is located at the address: RUE DE LA DAMEJELLE 21BA; 5150; FLOREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of P. SCHEPENS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of P. SCHEPENS is not available. You also can look at reviews of P. SCHEPENS, open positions, location of P. SCHEPENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. SCHEPENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. SCHEPENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. SCHEPENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. SCHEPENS, employees, financial statistics.