OZKAN KACMAZ

Contactgegevens OZKAN KACMAZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OZKAN KACMAZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

OZKAN KACMAZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAND VAN WAASLAAN 20; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92384900 (+32-92384900) 92384900 (+32-92384900)

Fax (fax): +32 (4) 211-42-44 +32 (4) 211-42-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OZKAN KACMAZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OZKAN KACMAZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OZKAN KACMAZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OZKAN KACMAZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OZKAN KACMAZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OZKAN KACMAZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OZKAN KACMAZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OZKAN KACMAZ
Products information OZKAN KACMAZ

BTW identificatienummer (tax): BE09115325927
Ondernemingsnummer: 8363586425
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OZKAN KACMAZ
(Get full report from official database of BE for OZKAN KACMAZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor OZKAN KACMAZ
Addition kinds of activities for OZKAN KACMAZ

781299. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec
23260000. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
44990000. Water transport diensten, | Water transportation services,
79969902. Pier, amusement | Pier, amusement
93110104. Belastingdienst, overheid | Taxation department, government

Werken bij OZKAN KACMAZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OZKAN KACMAZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OZKAN KACMAZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OZKAN KACMAZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

  • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

Zoek naar antwoorden van OZKAN KACMAZ in sociale netwerken
Look for responds of OZKAN KACMAZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor OZKAN KACMAZ. Laat een reactie achter voor OZKAN KACMAZ. OZKAN KACMAZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OZKAN KACMAZ. Leave a respond for OZKAN KACMAZ. OZKAN KACMAZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OZKAN KACMAZ op de google maps. Adres en contacten OZKAN KACMAZ
Location of OZKAN KACMAZ on the google maps. Address and contacts of OZKAN KACMAZ

Andere gerelateerde bedrijven als come OZKAN KACMAZ OZKAN KACMAZ: ISABELLE DE COCK | ATELIERS RULENS | GABRIEL LAVENS | ASSUREX | CALLE JAN

Other related companies as OZKAN KACMAZ: ISABELLE DE COCK | ATELIERS RULENS | GABRIEL LAVENS | ASSUREX | CALLE JAN

OZKAN KACMAZ is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OZKAN KACMAZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09115325927. Het bedrijf OZKAN KACMAZ bevindt zich op het adres: LAND VAN WAASLAAN 20; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 671,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van OZKAN KACMAZ is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OZKAN KACMAZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OZKAN KACMAZ, openstaande posities, locatie van OZKAN KACMAZ op de kaart.

OZKAN KACMAZ is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is OZKAN KACMAZ, company assigned to the tax number BE09115325927. The company OZKAN KACMAZ is located at the address: LAND VAN WAASLAAN 20; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 671,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of OZKAN KACMAZ is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OZKAN KACMAZ is not available. You also can look at reviews of OZKAN KACMAZ, open positions, location of OZKAN KACMAZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OZKAN KACMAZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OZKAN KACMAZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OZKAN KACMAZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OZKAN KACMAZ, employees, financial statistics.