OLIVIER VAN DER MEEREN

Contactgegevens OLIVIER VAN DER MEEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OLIVIER VAN DER MEEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OLIVIER VAN DER MEEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FRANS LANDRAIN 8; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM, België

Telefoon (phone): 27316688 (+32-27316688) 27316688 (+32-27316688)

Fax (fax): +32 (61) 992-28-27 +32 (61) 992-28-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OLIVIER VAN DER MEEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OLIVIER VAN DER MEEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OLIVIER VAN DER MEEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OLIVIER VAN DER MEEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OLIVIER VAN DER MEEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OLIVIER VAN DER MEEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OLIVIER VAN DER MEEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OLIVIER VAN DER MEEREN
Products information OLIVIER VAN DER MEEREN

BTW identificatienummer (tax): BE06147369384
Ondernemingsnummer: 4334350585
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OLIVIER VAN DER MEEREN
(Get full report from official database of BE for OLIVIER VAN DER MEEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OLIVIER VAN DER MEEREN
Addition kinds of activities for OLIVIER VAN DER MEEREN

262199. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
23399905. Moederschapskleding | Maternity clothing
24260201. Blanks, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blanks, wood: bowling pins, handles, etc.
73499901. Chemische schoonmaakdiensten | Chemical cleaning services
80729902. Kroon- en brugproductie | Crown and bridge production

Werken bij OLIVIER VAN DER MEEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OLIVIER VAN DER MEEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OLIVIER VAN DER MEEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OLIVIER VAN DER MEEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker fastfood restaurant snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker fastfood restaurant heb je volgende taken: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.    Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar polyvalent medewerkers!

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van OLIVIER VAN DER MEEREN in sociale netwerken
Look for responds of OLIVIER VAN DER MEEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OLIVIER VAN DER MEEREN. Laat een reactie achter voor OLIVIER VAN DER MEEREN. OLIVIER VAN DER MEEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OLIVIER VAN DER MEEREN. Leave a respond for OLIVIER VAN DER MEEREN. OLIVIER VAN DER MEEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OLIVIER VAN DER MEEREN op de google maps. Adres en contacten OLIVIER VAN DER MEEREN
Location of OLIVIER VAN DER MEEREN on the google maps. Address and contacts of OLIVIER VAN DER MEEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come OLIVIER VAN DER MEEREN OLIVIER VAN DER MEEREN: COIFFURE BRIGITTE | DIAMEXPERTISE | COIFFURE NADIA | Dingi NV | VBT-Verbond van Belgische Tuinbouwveilingen VZW

Other related companies as OLIVIER VAN DER MEEREN: COIFFURE BRIGITTE | DIAMEXPERTISE | COIFFURE NADIA | Dingi NV | VBT-Verbond van Belgische Tuinbouwveilingen VZW

OLIVIER VAN DER MEEREN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OLIVIER VAN DER MEEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06147369384. Het bedrijf OLIVIER VAN DER MEEREN bevindt zich op het adres: RUE FRANS LANDRAIN 8; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van OLIVIER VAN DER MEEREN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OLIVIER VAN DER MEEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OLIVIER VAN DER MEEREN, openstaande posities, locatie van OLIVIER VAN DER MEEREN op de kaart.

OLIVIER VAN DER MEEREN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is OLIVIER VAN DER MEEREN, company assigned to the tax number BE06147369384. The company OLIVIER VAN DER MEEREN is located at the address: RUE FRANS LANDRAIN 8; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of OLIVIER VAN DER MEEREN is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OLIVIER VAN DER MEEREN is not available. You also can look at reviews of OLIVIER VAN DER MEEREN, open positions, location of OLIVIER VAN DER MEEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OLIVIER VAN DER MEEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OLIVIER VAN DER MEEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OLIVIER VAN DER MEEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OLIVIER VAN DER MEEREN, employees, financial statistics.