MICHELINE JACQUEMIN

Contactgegevens MICHELINE JACQUEMIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHELINE JACQUEMIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHELINE JACQUEMIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD DE LA SAUVENI?RE 3; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42222218 (+32-42222218) 42222218 (+32-42222218)

Fax (fax): +32 (68) 452-28-38 +32 (68) 452-28-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHELINE JACQUEMIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHELINE JACQUEMIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHELINE JACQUEMIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHELINE JACQUEMIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHELINE JACQUEMIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHELINE JACQUEMIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHELINE JACQUEMIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHELINE JACQUEMIN
Products information MICHELINE JACQUEMIN

BTW identificatienummer (tax): BE02496887207
Ondernemingsnummer: 9627838134
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sp茅cialisation: Oculistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHELINE JACQUEMIN
(Get full report from official database of BE for MICHELINE JACQUEMIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHELINE JACQUEMIN
Addition kinds of activities for MICHELINE JACQUEMIN

017900. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
23260200. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
30691007. Staven, hard rubber | Rods, hard rubber
37140118. Mufflers (uitlaat), motorvoertuig | Mufflers (exhaust), motor vehicle
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
51490305. Mout | Malt

Werken bij MICHELINE JACQUEMIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHELINE JACQUEMIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHELINE JACQUEMIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHELINE JACQUEMIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poethulp met dienstencheques (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: DE SCHRIJVER

    Type: Dienstenchequebaan

    instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van MICHELINE JACQUEMIN in sociale netwerken
Look for responds of MICHELINE JACQUEMIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHELINE JACQUEMIN. Laat een reactie achter voor MICHELINE JACQUEMIN. MICHELINE JACQUEMIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHELINE JACQUEMIN. Leave a respond for MICHELINE JACQUEMIN. MICHELINE JACQUEMIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHELINE JACQUEMIN op de google maps. Adres en contacten MICHELINE JACQUEMIN
Location of MICHELINE JACQUEMIN on the google maps. Address and contacts of MICHELINE JACQUEMIN

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHELINE JACQUEMIN MICHELINE JACQUEMIN: LAMBERECHTS FR. | BRUSSELS JAZZ MARATHON | New Look | JBC MODE | K.N.R.S.

Other related companies as MICHELINE JACQUEMIN: LAMBERECHTS FR. | BRUSSELS JAZZ MARATHON | New Look | JBC MODE | K.N.R.S.

MICHELINE JACQUEMIN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHELINE JACQUEMIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02496887207. Het bedrijf MICHELINE JACQUEMIN bevindt zich op het adres: BLD DE LA SAUVENI?RE 3; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oculistes..
De hoofdactiviteit van MICHELINE JACQUEMIN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHELINE JACQUEMIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHELINE JACQUEMIN, openstaande posities, locatie van MICHELINE JACQUEMIN op de kaart.

MICHELINE JACQUEMIN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHELINE JACQUEMIN, company assigned to the tax number BE02496887207. The company MICHELINE JACQUEMIN is located at the address: BLD DE LA SAUVENI?RE 3; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oculistes..
The main activity of MICHELINE JACQUEMIN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHELINE JACQUEMIN is not available. You also can look at reviews of MICHELINE JACQUEMIN, open positions, location of MICHELINE JACQUEMIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHELINE JACQUEMIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHELINE JACQUEMIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHELINE JACQUEMIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHELINE JACQUEMIN, employees, financial statistics.