MICHEL SOKOLOFF

Contactgegevens MICHEL SOKOLOFF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL SOKOLOFF: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL SOKOLOFF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CAMPINE 194; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42243598 (+32-42243598) 42243598 (+32-42243598)

Fax (fax): +32 (14) 209-47-55 +32 (14) 209-47-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL SOKOLOFF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL SOKOLOFF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL SOKOLOFF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL SOKOLOFF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL SOKOLOFF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL SOKOLOFF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL SOKOLOFF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL SOKOLOFF
Products information MICHEL SOKOLOFF

BTW identificatienummer (tax): BE02736114501
Ondernemingsnummer: 7703857421
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, M茅decins G茅n茅ralistes, Psychologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL SOKOLOFF
(Get full report from official database of BE for MICHEL SOKOLOFF)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL SOKOLOFF
Addition kinds of activities for MICHEL SOKOLOFF

16290502. Mijn laden en lossen station bouw | Mine loading and discharging station construction
22829903. Spoolgaren | Spooling yarn
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
30890312. Netwerk, kunststof | Netting, plastics
56999907. Vierkante danskleding | Square dance apparel

Werken bij MICHEL SOKOLOFF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL SOKOLOFF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL SOKOLOFF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL SOKOLOFF. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Eindejaarsmedewerkers orderpicker/boxer geschenkartikelen opstart 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die zich op het einde van het jaar vanaf ongeveer begin november tot eind december/ begin januari kunnen vrijmaken voor een tijdelijke opdracht of mensen die in die periode vrij zijn. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. Ben je student, werkzoekende of zoek je een bijverdienste dan kun je zeker in aanmerking nodig. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van MICHEL SOKOLOFF in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL SOKOLOFF in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL SOKOLOFF. Laat een reactie achter voor MICHEL SOKOLOFF. MICHEL SOKOLOFF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL SOKOLOFF. Leave a respond for MICHEL SOKOLOFF. MICHEL SOKOLOFF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL SOKOLOFF op de google maps. Adres en contacten MICHEL SOKOLOFF
Location of MICHEL SOKOLOFF on the google maps. Address and contacts of MICHEL SOKOLOFF

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL SOKOLOFF MICHEL SOKOLOFF: EMMANUEL DE NEVE | VAN TICHELT | CHANTAL GILLARD | Aaqua | RUSTHUIS DE DENNEN

Other related companies as MICHEL SOKOLOFF: EMMANUEL DE NEVE | VAN TICHELT | CHANTAL GILLARD | Aaqua | RUSTHUIS DE DENNEN

MICHEL SOKOLOFF is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL SOKOLOFF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736114501. Het bedrijf MICHEL SOKOLOFF bevindt zich op het adres: RUE DE CAMPINE 194; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, M茅decins G茅n茅ralistes, Psychologues..
De hoofdactiviteit van MICHEL SOKOLOFF is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL SOKOLOFF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL SOKOLOFF, openstaande posities, locatie van MICHEL SOKOLOFF op de kaart.

MICHEL SOKOLOFF is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL SOKOLOFF, company assigned to the tax number BE02736114501. The company MICHEL SOKOLOFF is located at the address: RUE DE CAMPINE 194; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, M茅decins G茅n茅ralistes, Psychologues..
The main activity of MICHEL SOKOLOFF is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL SOKOLOFF is not available. You also can look at reviews of MICHEL SOKOLOFF, open positions, location of MICHEL SOKOLOFF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL SOKOLOFF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL SOKOLOFF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL SOKOLOFF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL SOKOLOFF, employees, financial statistics.