MARIE ANGE DE WOLF

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • MARIE ANGE DE WOLF
Private companiesRailroad Transportation • MARIE ANGE DE WOLF

Contactgegevens MARIE ANGE DE WOLF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE ANGE DE WOLF: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE ANGE DE WOLF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DURENTIJDLEI 142; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36636072 (+32-36636072) 36636072 (+32-36636072)

Fax (fax): +32 (9) 998-85-28 +32 (9) 998-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE ANGE DE WOLF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE ANGE DE WOLF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE ANGE DE WOLF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE ANGE DE WOLF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE ANGE DE WOLF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE ANGE DE WOLF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE ANGE DE WOLF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE ANGE DE WOLF
Products information MARIE ANGE DE WOLF

BTW identificatienummer (tax): BE09124389648
Ondernemingsnummer: 5552459716
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE ANGE DE WOLF
(Get full report from official database of BE for MARIE ANGE DE WOLF)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE ANGE DE WOLF
Addition kinds of activities for MARIE ANGE DE WOLF

201103. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
953200. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
46139900. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
50120200. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles

Werken bij MARIE ANGE DE WOLF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE ANGE DE WOLF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE ANGE DE WOLF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE ANGE DE WOLF. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lier – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

Zoek naar antwoorden van MARIE ANGE DE WOLF in sociale netwerken
Look for responds of MARIE ANGE DE WOLF in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE ANGE DE WOLF. Laat een reactie achter voor MARIE ANGE DE WOLF. MARIE ANGE DE WOLF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE ANGE DE WOLF. Leave a respond for MARIE ANGE DE WOLF. MARIE ANGE DE WOLF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE ANGE DE WOLF op de google maps. Adres en contacten MARIE ANGE DE WOLF
Location of MARIE ANGE DE WOLF on the google maps. Address and contacts of MARIE ANGE DE WOLF

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE ANGE DE WOLF MARIE ANGE DE WOLF: MARLEEN PIERLOOT | GARAGE MAUXHIN | Reyns C | DISFRUIT | VAN ROEY EN KINDEREN

Other related companies as MARIE ANGE DE WOLF: MARLEEN PIERLOOT | GARAGE MAUXHIN | Reyns C | DISFRUIT | VAN ROEY EN KINDEREN

MARIE ANGE DE WOLF is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE ANGE DE WOLF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09124389648. Het bedrijf MARIE ANGE DE WOLF bevindt zich op het adres: DURENTIJDLEI 142; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van MARIE ANGE DE WOLF is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE ANGE DE WOLF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE ANGE DE WOLF, openstaande posities, locatie van MARIE ANGE DE WOLF op de kaart.

MARIE ANGE DE WOLF is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE ANGE DE WOLF, company assigned to the tax number BE09124389648. The company MARIE ANGE DE WOLF is located at the address: DURENTIJDLEI 142; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of MARIE ANGE DE WOLF is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE ANGE DE WOLF is not available. You also can look at reviews of MARIE ANGE DE WOLF, open positions, location of MARIE ANGE DE WOLF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE ANGE DE WOLF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE ANGE DE WOLF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE ANGE DE WOLF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE ANGE DE WOLF, employees, financial statistics.