MARIANNE WARTIQUE

Contactgegevens MARIANNE WARTIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIANNE WARTIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIANNE WARTIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROI ALBERT 4BB; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71744419 (+32-71744419) 71744419 (+32-71744419)

Fax (fax): +32 (61) 641-14-72 +32 (61) 641-14-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIANNE WARTIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIANNE WARTIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIANNE WARTIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIANNE WARTIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIANNE WARTIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIANNE WARTIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIANNE WARTIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIANNE WARTIQUE
Products information MARIANNE WARTIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE01935485839
Ondernemingsnummer: 1020050048
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIANNE WARTIQUE
(Get full report from official database of BE for MARIANNE WARTIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIANNE WARTIQUE
Addition kinds of activities for MARIANNE WARTIQUE

598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
12419903. Afvoeren of pompen van antracietmijnen | Draining or pumping of anthracite mines
22210800. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
34999913. Meubelen delen, metaal | Furniture parts, metal
35670200. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
54319900. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation
73319903. Mailing list compilers | Mailing list compilers

Werken bij MARIANNE WARTIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIANNE WARTIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIANNE WARTIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIANNE WARTIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Polyvalent medewerker verse vis (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vis naar jouw ideale functie ! Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket waarbij je instaat voor het beheer van grondstoffen, je allerlei bewerkingen uitvoert op de verschillende vissoorten en tegelijkertijd leert werken met hoogtechnologische machines.

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Lambrechts-Herk, 12 uur per week. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Sint-Lambrechts-Herk. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van MARIANNE WARTIQUE in sociale netwerken
Look for responds of MARIANNE WARTIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIANNE WARTIQUE. Laat een reactie achter voor MARIANNE WARTIQUE. MARIANNE WARTIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIANNE WARTIQUE. Leave a respond for MARIANNE WARTIQUE. MARIANNE WARTIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIANNE WARTIQUE op de google maps. Adres en contacten MARIANNE WARTIQUE
Location of MARIANNE WARTIQUE on the google maps. Address and contacts of MARIANNE WARTIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIANNE WARTIQUE MARIANNE WARTIQUE: SAPERA ET Fils | LIBERT | AUTODISTRIBUTION ROSVELDS | GARAGE ROELAND | H & S International BVBA

Other related companies as MARIANNE WARTIQUE: SAPERA ET Fils | LIBERT | AUTODISTRIBUTION ROSVELDS | GARAGE ROELAND | H & S International BVBA

MARIANNE WARTIQUE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIANNE WARTIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01935485839. Het bedrijf MARIANNE WARTIQUE bevindt zich op het adres: RUE ROI ALBERT 4BB; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van MARIANNE WARTIQUE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIANNE WARTIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIANNE WARTIQUE, openstaande posities, locatie van MARIANNE WARTIQUE op de kaart.

MARIANNE WARTIQUE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIANNE WARTIQUE, company assigned to the tax number BE01935485839. The company MARIANNE WARTIQUE is located at the address: RUE ROI ALBERT 4BB; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of MARIANNE WARTIQUE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIANNE WARTIQUE is not available. You also can look at reviews of MARIANNE WARTIQUE, open positions, location of MARIANNE WARTIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIANNE WARTIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIANNE WARTIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIANNE WARTIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIANNE WARTIQUE, employees, financial statistics.