LUCIEN MORLION

Contactgegevens LUCIEN MORLION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN MORLION: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN MORLION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 7; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56511539 (+32-56511539) 56511539 (+32-56511539)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN MORLION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN MORLION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN MORLION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN MORLION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN MORLION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN MORLION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN MORLION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN MORLION
Products information LUCIEN MORLION

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN MORLION
(Get full report from official database of BE for LUCIEN MORLION)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN MORLION
Addition kinds of activities for LUCIEN MORLION

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
36340313. Sauna verwarmers, elektrisch | Sauna heaters, electric
37320106. Tenders (kleine motorboten), bouw en reparatie | Tenders (small motor craft), building and repairing
51450000. Banketbakkerij | Confectionery

Werken bij LUCIEN MORLION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN MORLION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN MORLION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN MORLION. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Huishoudhulp (M/V) Sint-Andries/Sint-Michiels Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Sint Andries en Sint Michiels Brugge

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Kelner (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN MORLION in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN MORLION in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN MORLION. Laat een reactie achter voor LUCIEN MORLION. LUCIEN MORLION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN MORLION. Leave a respond for LUCIEN MORLION. LUCIEN MORLION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN MORLION op de google maps. Adres en contacten LUCIEN MORLION
Location of LUCIEN MORLION on the google maps. Address and contacts of LUCIEN MORLION

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN MORLION LUCIEN MORLION: NIEUWE AUTOMOBIELMAATSCHAPPIJ NV | FUTURA | TECHNIKO | Van Etterijk J-P | DELBOO

Other related companies as LUCIEN MORLION: NIEUWE AUTOMOBIELMAATSCHAPPIJ NV | FUTURA | TECHNIKO | Van Etterijk J-P | DELBOO

LUCIEN MORLION is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN MORLION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf LUCIEN MORLION bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 7; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van LUCIEN MORLION is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN MORLION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN MORLION, openstaande posities, locatie van LUCIEN MORLION op de kaart.

LUCIEN MORLION is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN MORLION, company assigned to the tax number BE02187347412. The company LUCIEN MORLION is located at the address: IEPERSTRAAT 7; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of LUCIEN MORLION is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN MORLION is not available. You also can look at reviews of LUCIEN MORLION, open positions, location of LUCIEN MORLION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN MORLION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN MORLION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN MORLION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN MORLION, employees, financial statistics.