LUC SEGAL/L. SEGAL

Contactgegevens LUC SEGAL/L. SEGAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC SEGAL/L. SEGAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC SEGAL/L. SEGAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE REN? COMHAIRE 69; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24650949 (+32-24650949) 24650949 (+32-24650949)

Fax (fax): +32 (59) 407-40-65 +32 (59) 407-40-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC SEGAL/L. SEGAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC SEGAL/L. SEGAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC SEGAL/L. SEGAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC SEGAL/L. SEGAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC SEGAL/L. SEGAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC SEGAL/L. SEGAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC SEGAL/L. SEGAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC SEGAL/L. SEGAL
Products information LUC SEGAL/L. SEGAL

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC SEGAL/L. SEGAL
(Get full report from official database of BE for LUC SEGAL/L. SEGAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC SEGAL/L. SEGAL
Addition kinds of activities for LUC SEGAL/L. SEGAL

3586. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
5251. Hardwarewinkels | Hardware stores
27960100. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
32720303. Betonproducten, prefab, nec | Concrete products, precast, nec
38259902. Indicatieve instrumenten, elektrisch | Indicating instruments, electric
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
42260100. Vloeistofopslag | Liquid storage
84220102. Aquarium | Aquarium

Werken bij LUC SEGAL/L. SEGAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC SEGAL/L. SEGAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC SEGAL/L. SEGAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC SEGAL/L. SEGAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

Zoek naar antwoorden van LUC SEGAL/L. SEGAL in sociale netwerken
Look for responds of LUC SEGAL/L. SEGAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC SEGAL/L. SEGAL. Laat een reactie achter voor LUC SEGAL/L. SEGAL. LUC SEGAL/L. SEGAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC SEGAL/L. SEGAL. Leave a respond for LUC SEGAL/L. SEGAL. LUC SEGAL/L. SEGAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC SEGAL/L. SEGAL op de google maps. Adres en contacten LUC SEGAL/L. SEGAL
Location of LUC SEGAL/L. SEGAL on the google maps. Address and contacts of LUC SEGAL/L. SEGAL

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC SEGAL/L. SEGAL LUC SEGAL/L. SEGAL: FUNةRAILLES CLAREMBAUX M. | DE HANDWERKZAAK | De Vreese Dominique | DE OOIEVAAR | BIVA

Other related companies as LUC SEGAL/L. SEGAL: FUNةRAILLES CLAREMBAUX M. | DE HANDWERKZAAK | De Vreese Dominique | DE OOIEVAAR | BIVA

LUC SEGAL/L. SEGAL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC SEGAL/L. SEGAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf LUC SEGAL/L. SEGAL bevindt zich op het adres: AVENUE REN? COMHAIRE 69; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van LUC SEGAL/L. SEGAL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC SEGAL/L. SEGAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC SEGAL/L. SEGAL, openstaande posities, locatie van LUC SEGAL/L. SEGAL op de kaart.

LUC SEGAL/L. SEGAL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC SEGAL/L. SEGAL, company assigned to the tax number BE04346160888. The company LUC SEGAL/L. SEGAL is located at the address: AVENUE REN? COMHAIRE 69; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of LUC SEGAL/L. SEGAL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC SEGAL/L. SEGAL is not available. You also can look at reviews of LUC SEGAL/L. SEGAL, open positions, location of LUC SEGAL/L. SEGAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC SEGAL/L. SEGAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC SEGAL/L. SEGAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC SEGAL/L. SEGAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC SEGAL/L. SEGAL, employees, financial statistics.