LIESBET DILIEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • LIESBET DILIEN
Private companiesFood Stores • LIESBET DILIEN

Contactgegevens LIESBET DILIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIESBET DILIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIESBET DILIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULDENSPORENLAAN 70BC; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11605087 (+32-11605087) 11605087 (+32-11605087)

Fax (fax): +32 (68) 503-38-66 +32 (68) 503-38-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIESBET DILIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIESBET DILIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIESBET DILIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIESBET DILIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIESBET DILIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIESBET DILIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIESBET DILIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIESBET DILIEN
Products information LIESBET DILIEN

BTW identificatienummer (tax): BE07078735351
Ondernemingsnummer: 5378875732
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIESBET DILIEN
(Get full report from official database of BE for LIESBET DILIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIESBET DILIEN
Addition kinds of activities for LIESBET DILIEN

208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
382301. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
421201. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
22580106. Gallons, kant | Galloons, lace
23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
28610202. Extracten, verven of looien: natuurlijk | Extracts, dyeing or tanning: natural
35420200. Persmachines | Pressing machines
73730301. Turnkey verkopers, computersystemen | Turnkey vendors, computer systems
82310000. bibliotheken | Libraries

Werken bij LIESBET DILIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIESBET DILIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIESBET DILIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIESBET DILIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • TIG-lasser (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een tig-lasser voor in de sanitair en cv 

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van LIESBET DILIEN in sociale netwerken
Look for responds of LIESBET DILIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIESBET DILIEN. Laat een reactie achter voor LIESBET DILIEN. LIESBET DILIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIESBET DILIEN. Leave a respond for LIESBET DILIEN. LIESBET DILIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIESBET DILIEN op de google maps. Adres en contacten LIESBET DILIEN
Location of LIESBET DILIEN on the google maps. Address and contacts of LIESBET DILIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LIESBET DILIEN LIESBET DILIEN: LUMIPAPER NV | SCHIPERS-NOBEN | COMAFEL | Rolinvaux | LIBERALE MUTUALITEIT

Other related companies as LIESBET DILIEN: LUMIPAPER NV | SCHIPERS-NOBEN | COMAFEL | Rolinvaux | LIBERALE MUTUALITEIT

LIESBET DILIEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIESBET DILIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07078735351. Het bedrijf LIESBET DILIEN bevindt zich op het adres: GULDENSPORENLAAN 70BC; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van LIESBET DILIEN is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIESBET DILIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIESBET DILIEN, openstaande posities, locatie van LIESBET DILIEN op de kaart.

LIESBET DILIEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIESBET DILIEN, company assigned to the tax number BE07078735351. The company LIESBET DILIEN is located at the address: GULDENSPORENLAAN 70BC; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of LIESBET DILIEN is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIESBET DILIEN is not available. You also can look at reviews of LIESBET DILIEN, open positions, location of LIESBET DILIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIESBET DILIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIESBET DILIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIESBET DILIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIESBET DILIEN, employees, financial statistics.