DE BACKER ISABELLE

Contactgegevens DE BACKER ISABELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BACKER ISABELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BACKER ISABELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROYALE 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22172669 (+32-22172669) 22172669 (+32-22172669)

Fax (fax): +32 (59) 741-78-34 +32 (59) 741-78-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BACKER ISABELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BACKER ISABELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BACKER ISABELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BACKER ISABELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BACKER ISABELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BACKER ISABELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BACKER ISABELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BACKER ISABELLE
Products information DE BACKER ISABELLE

BTW identificatienummer (tax): BE08526733398
Ondernemingsnummer: 8189178466
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DE BACKER ISABELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BACKER ISABELLE
(Get full report from official database of BE for DE BACKER ISABELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BACKER ISABELLE
Addition kinds of activities for DE BACKER ISABELLE

3663. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
17960000. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
20230305. Gedroogde schuimende melk | Dried skim milk
26559901. Ammunitie blikjes of buizen, bord gelamineerd met metalen folie | Ammunition cans or tubes, board laminated with metal foil
30690806. Tandenringen, rubber | Teething rings, rubber
36249906. Vezels, koolstof en grafiet | Fibers, carbon and graphite
73890101. Kunstenaarsagenten en makelaars | Artists' agents and brokers
79979902. Bowling League of team | Bowling league or team

Werken bij DE BACKER ISABELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BACKER ISABELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BACKER ISABELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BACKER ISABELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van DE BACKER ISABELLE in sociale netwerken
Look for responds of DE BACKER ISABELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BACKER ISABELLE. Laat een reactie achter voor DE BACKER ISABELLE. DE BACKER ISABELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BACKER ISABELLE. Leave a respond for DE BACKER ISABELLE. DE BACKER ISABELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BACKER ISABELLE op de google maps. Adres en contacten DE BACKER ISABELLE
Location of DE BACKER ISABELLE on the google maps. Address and contacts of DE BACKER ISABELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BACKER ISABELLE DE BACKER ISABELLE: BORSALINO | OFFICE DU TOURISME | Dubavo NV | Nico | De Bottelier

Other related companies as DE BACKER ISABELLE: BORSALINO | OFFICE DU TOURISME | Dubavo NV | Nico | De Bottelier

DE BACKER ISABELLE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BACKER ISABELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08526733398. Het bedrijf DE BACKER ISABELLE bevindt zich op het adres: RUE ROYALE 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in DE BACKER ISABELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BACKER ISABELLE is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BACKER ISABELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BACKER ISABELLE, openstaande posities, locatie van DE BACKER ISABELLE op de kaart.

DE BACKER ISABELLE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BACKER ISABELLE, company assigned to the tax number BE08526733398. The company DE BACKER ISABELLE is located at the address: RUE ROYALE 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in DE BACKER ISABELLE were not found.
The main activity of DE BACKER ISABELLE is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BACKER ISABELLE is not available. You also can look at reviews of DE BACKER ISABELLE, open positions, location of DE BACKER ISABELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BACKER ISABELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BACKER ISABELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BACKER ISABELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BACKER ISABELLE, employees, financial statistics.