K. DEGROOTE

Contactgegevens K. DEGROOTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K. DEGROOTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

K. DEGROOTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELLESTRAAT 1BB; 8908; IEPER, België

Telefoon (phone): 57204283 (+32-57204283) 57204283 (+32-57204283)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K. DEGROOTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K. DEGROOTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K. DEGROOTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K. DEGROOTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K. DEGROOTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K. DEGROOTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K. DEGROOTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K. DEGROOTE
Products information K. DEGROOTE

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K. DEGROOTE
(Get full report from official database of BE for K. DEGROOTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor K. DEGROOTE
Addition kinds of activities for K. DEGROOTE

554100. Benzine tankstations | Gasoline service stations
07410000. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
26790700. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
34979911. Zinkfolie | Zinc foil
36630000. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment

Werken bij K. DEGROOTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K. DEGROOTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K. DEGROOTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K. DEGROOTE. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKERS - INPAKSTERS (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de inpaklijn en zorgt er tevens voor dat alle producten kwaliteitsvol ingepakt en verzonden worden.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • 1 Zelfstandige thuisverpleegkundige Lovendegem De Triangel (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Vzw Verpleging aan Huis ( http://www.zorgconnect.be) is een erkende dienst voor thuisverpleging, die al sinds 1990 samenwerkt met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

  • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

  • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van K. DEGROOTE in sociale netwerken
Look for responds of K. DEGROOTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor K. DEGROOTE. Laat een reactie achter voor K. DEGROOTE. K. DEGROOTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K. DEGROOTE. Leave a respond for K. DEGROOTE. K. DEGROOTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K. DEGROOTE op de google maps. Adres en contacten K. DEGROOTE
Location of K. DEGROOTE on the google maps. Address and contacts of K. DEGROOTE

Andere gerelateerde bedrijven als come K. DEGROOTE K. DEGROOTE: Solepeint SA | PIERRE KELDENICH | GEZEL BVBA | MARC AUTO | ECOLE NATATION NIVELLES`

Other related companies as K. DEGROOTE: Solepeint SA | PIERRE KELDENICH | GEZEL BVBA | MARC AUTO | ECOLE NATATION NIVELLES`

K. DEGROOTE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K. DEGROOTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf K. DEGROOTE bevindt zich op het adres: BELLESTRAAT 1BB; 8908; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van K. DEGROOTE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K. DEGROOTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K. DEGROOTE, openstaande posities, locatie van K. DEGROOTE op de kaart.

K. DEGROOTE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is K. DEGROOTE, company assigned to the tax number BE02224700927. The company K. DEGROOTE is located at the address: BELLESTRAAT 1BB; 8908; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of K. DEGROOTE is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K. DEGROOTE is not available. You also can look at reviews of K. DEGROOTE, open positions, location of K. DEGROOTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K. DEGROOTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K. DEGROOTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K. DEGROOTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K. DEGROOTE, employees, financial statistics.