JOZEF J.C. VAN DE CRUYS

Contactgegevens JOZEF J.C. VAN DE CRUYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF J.C. VAN DE CRUYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF J.C. VAN DE CRUYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGLAAN 62; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 14547462 (+32-14547462) 14547462 (+32-14547462)

Fax (fax): +32 (60) 120-91-93 +32 (60) 120-91-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF J.C. VAN DE CRUYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF J.C. VAN DE CRUYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF J.C. VAN DE CRUYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF J.C. VAN DE CRUYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF J.C. VAN DE CRUYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF J.C. VAN DE CRUYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF J.C. VAN DE CRUYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF J.C. VAN DE CRUYS
Products information JOZEF J.C. VAN DE CRUYS

BTW identificatienummer (tax): BE04090454101
Ondernemingsnummer: 9562469482
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF J.C. VAN DE CRUYS
(Get full report from official database of BE for JOZEF J.C. VAN DE CRUYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF J.C. VAN DE CRUYS
Addition kinds of activities for JOZEF J.C. VAN DE CRUYS

1041. Gouden ertsen | Gold ores
208399. Malt, nec | Malt, nec
232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
265504. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
286504. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
371600. Stacaravans | Motor homes
33139902. Wolframcarbide poeder | Tungsten carbide powder
36790104. Impedantie conversie-eenheden, hoge frequentie | Impedance conversion units, high frequency
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement

Werken bij JOZEF J.C. VAN DE CRUYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF J.C. VAN DE CRUYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF J.C. VAN DE CRUYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF J.C. VAN DE CRUYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van JOZEF J.C. VAN DE CRUYS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF J.C. VAN DE CRUYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF J.C. VAN DE CRUYS. Laat een reactie achter voor JOZEF J.C. VAN DE CRUYS. JOZEF J.C. VAN DE CRUYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF J.C. VAN DE CRUYS. Leave a respond for JOZEF J.C. VAN DE CRUYS. JOZEF J.C. VAN DE CRUYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF J.C. VAN DE CRUYS op de google maps. Adres en contacten JOZEF J.C. VAN DE CRUYS
Location of JOZEF J.C. VAN DE CRUYS on the google maps. Address and contacts of JOZEF J.C. VAN DE CRUYS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF J.C. VAN DE CRUYS JOZEF J.C. VAN DE CRUYS: I.F.I.E. | S. GOBERT | RODE KRUIS ZWEVEGEM | European Central Depositories Association | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as JOZEF J.C. VAN DE CRUYS: I.F.I.E. | S. GOBERT | RODE KRUIS ZWEVEGEM | European Central Depositories Association | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

JOZEF J.C. VAN DE CRUYS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF J.C. VAN DE CRUYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04090454101. Het bedrijf JOZEF J.C. VAN DE CRUYS bevindt zich op het adres: BERGLAAN 62; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van JOZEF J.C. VAN DE CRUYS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF J.C. VAN DE CRUYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF J.C. VAN DE CRUYS, openstaande posities, locatie van JOZEF J.C. VAN DE CRUYS op de kaart.

JOZEF J.C. VAN DE CRUYS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF J.C. VAN DE CRUYS, company assigned to the tax number BE04090454101. The company JOZEF J.C. VAN DE CRUYS is located at the address: BERGLAAN 62; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of JOZEF J.C. VAN DE CRUYS is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF J.C. VAN DE CRUYS is not available. You also can look at reviews of JOZEF J.C. VAN DE CRUYS, open positions, location of JOZEF J.C. VAN DE CRUYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF J.C. VAN DE CRUYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF J.C. VAN DE CRUYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF J.C. VAN DE CRUYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF J.C. VAN DE CRUYS, employees, financial statistics.