J. VAN WIJNSBERGHE

Contactgegevens J. VAN WIJNSBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. VAN WIJNSBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. VAN WIJNSBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU DIRECTOIRE 8; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23755616 (+32-23755616) 23755616 (+32-23755616)

Fax (fax): +32 (61) 126-29-25 +32 (61) 126-29-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. VAN WIJNSBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. VAN WIJNSBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. VAN WIJNSBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. VAN WIJNSBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. VAN WIJNSBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. VAN WIJNSBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. VAN WIJNSBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. VAN WIJNSBERGHE
Products information J. VAN WIJNSBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE08277618408
Ondernemingsnummer: 8270751953
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, Psychologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. VAN WIJNSBERGHE
(Get full report from official database of BE for J. VAN WIJNSBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. VAN WIJNSBERGHE
Addition kinds of activities for J. VAN WIJNSBERGHE

501501. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
22110816. Voiles, katoen | Voiles, cotton
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
39110303. Bevestigingen, goud of zilver: pennen, lederwaren, enz. | Mountings, gold or silver: pens, leather goods, etc.
49240000. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
67999902. Beveiligingsspeculanten voor eigen rekening | Security speculators for own account

Werken bij J. VAN WIJNSBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. VAN WIJNSBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. VAN WIJNSBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. VAN WIJNSBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • DIEPVRIESCHAUFFEUR 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als heftruckchauffeur - aanvoeren van de bakken met groenten in en uit diepvries

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van J. VAN WIJNSBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of J. VAN WIJNSBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. VAN WIJNSBERGHE. Laat een reactie achter voor J. VAN WIJNSBERGHE. J. VAN WIJNSBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. VAN WIJNSBERGHE. Leave a respond for J. VAN WIJNSBERGHE. J. VAN WIJNSBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. VAN WIJNSBERGHE op de google maps. Adres en contacten J. VAN WIJNSBERGHE
Location of J. VAN WIJNSBERGHE on the google maps. Address and contacts of J. VAN WIJNSBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come J. VAN WIJNSBERGHE J. VAN WIJNSBERGHE: Victor | C?T? COIFFURE | JOSEPH VAN WALLEGHEM | QUICK | UCB SA

Other related companies as J. VAN WIJNSBERGHE: Victor | C?T? COIFFURE | JOSEPH VAN WALLEGHEM | QUICK | UCB SA

J. VAN WIJNSBERGHE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. VAN WIJNSBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08277618408. Het bedrijf J. VAN WIJNSBERGHE bevindt zich op het adres: AVENUE DU DIRECTOIRE 8; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, Psychologues..
De hoofdactiviteit van J. VAN WIJNSBERGHE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. VAN WIJNSBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. VAN WIJNSBERGHE, openstaande posities, locatie van J. VAN WIJNSBERGHE op de kaart.

J. VAN WIJNSBERGHE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. VAN WIJNSBERGHE, company assigned to the tax number BE08277618408. The company J. VAN WIJNSBERGHE is located at the address: AVENUE DU DIRECTOIRE 8; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, Psychologues..
The main activity of J. VAN WIJNSBERGHE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J. VAN WIJNSBERGHE is not available. You also can look at reviews of J. VAN WIJNSBERGHE, open positions, location of J. VAN WIJNSBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. VAN WIJNSBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. VAN WIJNSBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. VAN WIJNSBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. VAN WIJNSBERGHE, employees, financial statistics.