J. VAN DE ROY

Contactgegevens J. VAN DE ROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. VAN DE ROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. VAN DE ROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKESTRAAT 26; 9550; HERZELE, België

Telefoon (phone): 54500476 (+32-54500476) 54500476 (+32-54500476)

Fax (fax): +32 (50) 982-90-68 +32 (50) 982-90-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. VAN DE ROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. VAN DE ROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. VAN DE ROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. VAN DE ROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. VAN DE ROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. VAN DE ROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. VAN DE ROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. VAN DE ROY
Products information J. VAN DE ROY

BTW identificatienummer (tax): BE06320129394
Ondernemingsnummer: 2025299072
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. VAN DE ROY
(Get full report from official database of BE for J. VAN DE ROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. VAN DE ROY
Addition kinds of activities for J. VAN DE ROY

379904. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
22820201. Acetaatfilamentgarens: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Acetate filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
28650318. nitrofenol | Nitrophenol
34790204. Coating van metalen en gevormde producten | Coating of metals and formed products
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
50310202. Moulding, alle materialen | Molding, all materials

Werken bij J. VAN DE ROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. VAN DE ROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. VAN DE ROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. VAN DE ROY. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent(e) zaterdagvoormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Jobstudent(e) dient iedere zaterdagvoormiddag helpen verkopen in de winkel, bestellingen klaarmaken, atelierwerk, ...

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

Zoek naar antwoorden van J. VAN DE ROY in sociale netwerken
Look for responds of J. VAN DE ROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. VAN DE ROY. Laat een reactie achter voor J. VAN DE ROY. J. VAN DE ROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. VAN DE ROY. Leave a respond for J. VAN DE ROY. J. VAN DE ROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. VAN DE ROY op de google maps. Adres en contacten J. VAN DE ROY
Location of J. VAN DE ROY on the google maps. Address and contacts of J. VAN DE ROY

Andere gerelateerde bedrijven als come J. VAN DE ROY J. VAN DE ROY: Kredietbank NV | LEOPOLD FRENNET | PARAFFINE | HUIS COQ D?OR | COMMUNISIS DATADOC SA

Other related companies as J. VAN DE ROY: Kredietbank NV | LEOPOLD FRENNET | PARAFFINE | HUIS COQ D?OR | COMMUNISIS DATADOC SA

J. VAN DE ROY is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. VAN DE ROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06320129394. Het bedrijf J. VAN DE ROY bevindt zich op het adres: EIKESTRAAT 26; 9550; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van J. VAN DE ROY is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. VAN DE ROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. VAN DE ROY, openstaande posities, locatie van J. VAN DE ROY op de kaart.

J. VAN DE ROY is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. VAN DE ROY, company assigned to the tax number BE06320129394. The company J. VAN DE ROY is located at the address: EIKESTRAAT 26; 9550; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of J. VAN DE ROY is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J. VAN DE ROY is not available. You also can look at reviews of J. VAN DE ROY, open positions, location of J. VAN DE ROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. VAN DE ROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. VAN DE ROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. VAN DE ROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. VAN DE ROY, employees, financial statistics.