CAMELIA

Contactgegevens CAMELIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMELIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMELIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIETER REYPENSLEI 4; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34498949 (+32-34498949) 34498949 (+32-34498949)

Fax (fax): +32 (3) 963-53-78 +32 (3) 963-53-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMELIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMELIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMELIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMELIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMELIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMELIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMELIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMELIA
Products information CAMELIA

BTW identificatienummer (tax): BE04573852539
Ondernemingsnummer: 6635711669
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in CAMELIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMELIA
(Get full report from official database of BE for CAMELIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMELIA
Addition kinds of activities for CAMELIA

232300. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
25110600. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
36130104. Tijdschakelaars, elektrische schakelapparaten | Time switches, electrical switchgear apparatus
51590203. Mules | Mules
96610403. Ruimte onderzoek en technologie, provincie overheid | Space research and technology, county government

Werken bij CAMELIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMELIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMELIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMELIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van CAMELIA in sociale netwerken
Look for responds of CAMELIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMELIA. Laat een reactie achter voor CAMELIA. CAMELIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMELIA. Leave a respond for CAMELIA. CAMELIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMELIA op de google maps. Adres en contacten CAMELIA
Location of CAMELIA on the google maps. Address and contacts of CAMELIA

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMELIA CAMELIA: Tallic | ELECTRO CENTRUM | CENTRE DE SANT? MENTALE | SERGE FRANCHOMME | LEERG. SOCIALE PROMOTIE

Other related companies as CAMELIA: Tallic | ELECTRO CENTRUM | CENTRE DE SANT? MENTALE | SERGE FRANCHOMME | LEERG. SOCIALE PROMOTIE

CAMELIA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMELIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04573852539. Het bedrijf CAMELIA bevindt zich op het adres: PIETER REYPENSLEI 4; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in CAMELIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAMELIA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMELIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMELIA, openstaande posities, locatie van CAMELIA op de kaart.

CAMELIA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMELIA, company assigned to the tax number BE04573852539. The company CAMELIA is located at the address: PIETER REYPENSLEI 4; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten. Products created in CAMELIA were not found.
The main activity of CAMELIA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMELIA is not available. You also can look at reviews of CAMELIA, open positions, location of CAMELIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMELIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMELIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMELIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMELIA, employees, financial statistics.