HILDA A.C. VAN DE VELDE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • HILDA A.C. VAN DE VELDE
Private companiesRailroad Transportation • HILDA A.C. VAN DE VELDE

Contactgegevens HILDA A.C. VAN DE VELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HILDA A.C. VAN DE VELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HILDA A.C. VAN DE VELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIIDE-OLYMPIADELAAN 32; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32382158 32382158

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HILDA A.C. VAN DE VELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HILDA A.C. VAN DE VELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HILDA A.C. VAN DE VELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HILDA A.C. VAN DE VELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HILDA A.C. VAN DE VELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HILDA A.C. VAN DE VELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HILDA A.C. VAN DE VELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HILDA A.C. VAN DE VELDE
Products information HILDA A.C. VAN DE VELDE

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HILDA A.C. VAN DE VELDE
(Get full report from official database of BE for HILDA A.C. VAN DE VELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HILDA A.C. VAN DE VELDE
Addition kinds of activities for HILDA A.C. VAN DE VELDE

2879. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
20260101. Room, beluchten | Cream, aerated
20340202. Fruitmeel, maaltijd en poeder | Fruit flour, meal, and powder
34969901. Prikkeldraad, gemaakt van aangekochte draad | Barbed wire, made from purchased wire
45810102. Luchthaven hangar verhuur | Airport hangar rental

Werken bij HILDA A.C. VAN DE VELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HILDA A.C. VAN DE VELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HILDA A.C. VAN DE VELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HILDA A.C. VAN DE VELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

Zoek naar antwoorden van HILDA A.C. VAN DE VELDE in sociale netwerken
Look for responds of HILDA A.C. VAN DE VELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HILDA A.C. VAN DE VELDE. Laat een reactie achter voor HILDA A.C. VAN DE VELDE. HILDA A.C. VAN DE VELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HILDA A.C. VAN DE VELDE. Leave a respond for HILDA A.C. VAN DE VELDE. HILDA A.C. VAN DE VELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HILDA A.C. VAN DE VELDE op de google maps. Adres en contacten HILDA A.C. VAN DE VELDE
Location of HILDA A.C. VAN DE VELDE on the google maps. Address and contacts of HILDA A.C. VAN DE VELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come HILDA A.C. VAN DE VELDE HILDA A.C. VAN DE VELDE: Ballons (Les) | GEORGES GEVAERT | DE MEULENAERE L | BELGIAN BOAT SERVICE/ EURO-BOAT | ALNO ST-GHISLAIN

Other related companies as HILDA A.C. VAN DE VELDE: Ballons (Les) | GEORGES GEVAERT | DE MEULENAERE L | BELGIAN BOAT SERVICE/ EURO-BOAT | ALNO ST-GHISLAIN

HILDA A.C. VAN DE VELDE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HILDA A.C. VAN DE VELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf HILDA A.C. VAN DE VELDE bevindt zich op het adres: VIIDE-OLYMPIADELAAN 32; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van HILDA A.C. VAN DE VELDE is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HILDA A.C. VAN DE VELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HILDA A.C. VAN DE VELDE, openstaande posities, locatie van HILDA A.C. VAN DE VELDE op de kaart.

HILDA A.C. VAN DE VELDE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HILDA A.C. VAN DE VELDE, company assigned to the tax number BE05923797607. The company HILDA A.C. VAN DE VELDE is located at the address: VIIDE-OLYMPIADELAAN 32; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of HILDA A.C. VAN DE VELDE is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HILDA A.C. VAN DE VELDE is not available. You also can look at reviews of HILDA A.C. VAN DE VELDE, open positions, location of HILDA A.C. VAN DE VELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HILDA A.C. VAN DE VELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HILDA A.C. VAN DE VELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HILDA A.C. VAN DE VELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HILDA A.C. VAN DE VELDE, employees, financial statistics.