HENDRIK VERSLEGERS

Contactgegevens HENDRIK VERSLEGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENDRIK VERSLEGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENDRIK VERSLEGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASEIKERLAAN 27; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89864792 (+32-89864792) 89864792 (+32-89864792)

Fax (fax): +32 (51) 841-15-94 +32 (51) 841-15-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENDRIK VERSLEGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENDRIK VERSLEGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENDRIK VERSLEGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENDRIK VERSLEGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENDRIK VERSLEGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENDRIK VERSLEGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENDRIK VERSLEGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENDRIK VERSLEGERS
Products information HENDRIK VERSLEGERS

BTW identificatienummer (tax): BE05436828613
Ondernemingsnummer: 8436920166
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: Psychiatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENDRIK VERSLEGERS
(Get full report from official database of BE for HENDRIK VERSLEGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENDRIK VERSLEGERS
Addition kinds of activities for HENDRIK VERSLEGERS

369400. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
20130207. Varkensvoeten, gekookt en gepekeld: Van gekocht vlees | Pigs' feet, cooked and pickled: from purchased meat
20910315. Vis, gerookt | Fish, smoked
26750302. Letters, karton, die-cut: van aangekochte materialen | Letters, cardboard, die-cut: from purchased materials
36990607. Vliegvallen, elektrisch | Fly traps, electrical

Werken bij HENDRIK VERSLEGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENDRIK VERSLEGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENDRIK VERSLEGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENDRIK VERSLEGERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • Dynamische Project Assistant (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Secretary Plus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als Project Assistant bij Secretary Plus werk je steeds voor minstens 3 tot 6 maanden op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van HENDRIK VERSLEGERS in sociale netwerken
Look for responds of HENDRIK VERSLEGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENDRIK VERSLEGERS. Laat een reactie achter voor HENDRIK VERSLEGERS. HENDRIK VERSLEGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENDRIK VERSLEGERS. Leave a respond for HENDRIK VERSLEGERS. HENDRIK VERSLEGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENDRIK VERSLEGERS op de google maps. Adres en contacten HENDRIK VERSLEGERS
Location of HENDRIK VERSLEGERS on the google maps. Address and contacts of HENDRIK VERSLEGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come HENDRIK VERSLEGERS HENDRIK VERSLEGERS: JAN MORTIER | Van Orshaegen H | Van Poelvoorde | TRAVANCA & FILS | Photo Galerie

Other related companies as HENDRIK VERSLEGERS: JAN MORTIER | Van Orshaegen H | Van Poelvoorde | TRAVANCA & FILS | Photo Galerie

HENDRIK VERSLEGERS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENDRIK VERSLEGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05436828613. Het bedrijf HENDRIK VERSLEGERS bevindt zich op het adres: MAASEIKERLAAN 27; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychiatres..
De hoofdactiviteit van HENDRIK VERSLEGERS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENDRIK VERSLEGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENDRIK VERSLEGERS, openstaande posities, locatie van HENDRIK VERSLEGERS op de kaart.

HENDRIK VERSLEGERS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENDRIK VERSLEGERS, company assigned to the tax number BE05436828613. The company HENDRIK VERSLEGERS is located at the address: MAASEIKERLAAN 27; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychiatres..
The main activity of HENDRIK VERSLEGERS is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HENDRIK VERSLEGERS is not available. You also can look at reviews of HENDRIK VERSLEGERS, open positions, location of HENDRIK VERSLEGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENDRIK VERSLEGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENDRIK VERSLEGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENDRIK VERSLEGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENDRIK VERSLEGERS, employees, financial statistics.