GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK

Contactgegevens GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BIRMINGHAM 221; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25295252 (+32-25295252) 25295252 (+32-25295252)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK
Products information GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK
(Get full report from official database of BE for GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK
Addition kinds of activities for GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK

228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
321101. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
20910106. Soep, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soup, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
22410407. Spindelbanding | Spindle banding
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
38230000. Process controle instrumenten | Process control instruments
63710000. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec

Werken bij GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Industrieel elektricien (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde elektriciens Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een gemotiveerd elektricien;

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK in sociale netwerken
Look for responds of GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK. Laat een reactie achter voor GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK. GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK. Leave a respond for GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK. GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK op de google maps. Adres en contacten GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK
Location of GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK on the google maps. Address and contacts of GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK: CENTRE POUR LE DEVELOPPEMENT DE L'ENTREPRISE | Mobital Kantooruitrusting NV | KRIBBE DE BEGIJNTJES | GOVAERE | Kleine Hal (In de)

Other related companies as GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK: CENTRE POUR LE DEVELOPPEMENT DE L'ENTREPRISE | Mobital Kantooruitrusting NV | KRIBBE DE BEGIJNTJES | GOVAERE | Kleine Hal (In de)

GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK bevindt zich op het adres: RUE DE BIRMINGHAM 221; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK, openstaande posities, locatie van GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK op de kaart.

GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK, company assigned to the tax number BE08935424804. The company GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK is located at the address: RUE DE BIRMINGHAM 221; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK is not available. You also can look at reviews of GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK, open positions, location of GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY VANCEULEBROECK/GUY VAN CEULEBROECK, employees, financial statistics.