GILBERT PENNE

Contactgegevens GILBERT PENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERT PENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERT PENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NERENWEG 160; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93675376 (+32-93675376) 93675376 (+32-93675376)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERT PENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERT PENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERT PENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERT PENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERT PENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERT PENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERT PENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERT PENNE
Products information GILBERT PENNE

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERT PENNE
(Get full report from official database of BE for GILBERT PENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERT PENNE
Addition kinds of activities for GILBERT PENNE

22990301. Vlasgarens en roving | Flax yarns and roving
28650303. Aniline, nitrobenzeen | Aniline, nitrobenzene
28690312. Fosforzure esters | Phosphoric acid esters
35360105. Mijn liften | Mine hoists
36250105. Starter, elektrische motor | Starter, electric motor
36790503. Video triggers, met uitzondering van afstandsbediening tv apparaten | Video triggers, except remote control tv devices
50310300. Deuren en ramen | Doors and windows
96510102. Verzekeringscommissie, overheid | Insurance commission, government

Werken bij GILBERT PENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERT PENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERT PENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERT PENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

Zoek naar antwoorden van GILBERT PENNE in sociale netwerken
Look for responds of GILBERT PENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERT PENNE. Laat een reactie achter voor GILBERT PENNE. GILBERT PENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERT PENNE. Leave a respond for GILBERT PENNE. GILBERT PENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERT PENNE op de google maps. Adres en contacten GILBERT PENNE
Location of GILBERT PENNE on the google maps. Address and contacts of GILBERT PENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERT PENNE GILBERT PENNE: FORTIS | PARCS A CONTENEURS DOTTIGNIES | Immobilière Verviétoise SPRL | SANTENS | LE PAS-?-PAS

Other related companies as GILBERT PENNE: FORTIS | PARCS A CONTENEURS DOTTIGNIES | Immobilière Verviétoise SPRL | SANTENS | LE PAS-?-PAS

GILBERT PENNE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERT PENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf GILBERT PENNE bevindt zich op het adres: NERENWEG 160; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van GILBERT PENNE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERT PENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERT PENNE, openstaande posities, locatie van GILBERT PENNE op de kaart.

GILBERT PENNE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERT PENNE, company assigned to the tax number BE02073913574. The company GILBERT PENNE is located at the address: NERENWEG 160; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of GILBERT PENNE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERT PENNE is not available. You also can look at reviews of GILBERT PENNE, open positions, location of GILBERT PENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERT PENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERT PENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERT PENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERT PENNE, employees, financial statistics.