GHISLAIN DOOM

Contactgegevens GHISLAIN DOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHISLAIN DOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHISLAIN DOOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 54; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56511288 (+32-56511288) 56511288 (+32-56511288)

Fax (fax): +32 (67) 135-89-46 +32 (67) 135-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHISLAIN DOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHISLAIN DOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHISLAIN DOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHISLAIN DOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHISLAIN DOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHISLAIN DOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHISLAIN DOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHISLAIN DOOM
Products information GHISLAIN DOOM

BTW identificatienummer (tax): BE01020324707
Ondernemingsnummer: 4495025634
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHISLAIN DOOM
(Get full report from official database of BE for GHISLAIN DOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHISLAIN DOOM
Addition kinds of activities for GHISLAIN DOOM

4151. Schoolbussen | School buses
305200. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
07510401. Kunstmatige inseminatie diensten, vee | Artificial insemination services, livestock
20150602. Pluimvee, verwerkt: ingeblikt | Poultry, processed: canned
20870204. Cordials, nonalcoholic | Cordials, nonalcoholic
23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
67949900. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
80599901. Convalescent huis | Convalescent home

Werken bij GHISLAIN DOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHISLAIN DOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHISLAIN DOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHISLAIN DOOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: MULTIPRAX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van GHISLAIN DOOM in sociale netwerken
Look for responds of GHISLAIN DOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHISLAIN DOOM. Laat een reactie achter voor GHISLAIN DOOM. GHISLAIN DOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHISLAIN DOOM. Leave a respond for GHISLAIN DOOM. GHISLAIN DOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHISLAIN DOOM op de google maps. Adres en contacten GHISLAIN DOOM
Location of GHISLAIN DOOM on the google maps. Address and contacts of GHISLAIN DOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come GHISLAIN DOOM GHISLAIN DOOM: KEBRO NV | VANBO NV | TEM-TECHNICAL EQUIP. MAINTENANCE TECHNILIFT SA/NV | DIRK VAN CLEEMPUT | LOUIS COPPENS

Other related companies as GHISLAIN DOOM: KEBRO NV | VANBO NV | TEM-TECHNICAL EQUIP. MAINTENANCE TECHNILIFT SA/NV | DIRK VAN CLEEMPUT | LOUIS COPPENS

GHISLAIN DOOM is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GHISLAIN DOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020324707. Het bedrijf GHISLAIN DOOM bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 54; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van GHISLAIN DOOM is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHISLAIN DOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHISLAIN DOOM, openstaande posities, locatie van GHISLAIN DOOM op de kaart.

GHISLAIN DOOM is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GHISLAIN DOOM, company assigned to the tax number BE01020324707. The company GHISLAIN DOOM is located at the address: KAPELLESTRAAT 54; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of GHISLAIN DOOM is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GHISLAIN DOOM is not available. You also can look at reviews of GHISLAIN DOOM, open positions, location of GHISLAIN DOOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHISLAIN DOOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHISLAIN DOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHISLAIN DOOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHISLAIN DOOM, employees, financial statistics.