GENOVEVA DE LOMBAERDE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • GENOVEVA DE LOMBAERDE
Private companiesTransportation by Air • GENOVEVA DE LOMBAERDE

Contactgegevens GENOVEVA DE LOMBAERDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENOVEVA DE LOMBAERDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENOVEVA DE LOMBAERDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOSSELAREDORP 14BB; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93717898 (+32-93717898) 93717898 (+32-93717898)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENOVEVA DE LOMBAERDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENOVEVA DE LOMBAERDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENOVEVA DE LOMBAERDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENOVEVA DE LOMBAERDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENOVEVA DE LOMBAERDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENOVEVA DE LOMBAERDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENOVEVA DE LOMBAERDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENOVEVA DE LOMBAERDE
Products information GENOVEVA DE LOMBAERDE

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENOVEVA DE LOMBAERDE
(Get full report from official database of BE for GENOVEVA DE LOMBAERDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENOVEVA DE LOMBAERDE
Addition kinds of activities for GENOVEVA DE LOMBAERDE

162900. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
508302. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
874199. Beheer diensten, nec | Management services, nec
15210000. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
23290210. Vesten (suède, lederen, enz.), Sport: mannen en jongens ' | Vests (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
59489903. Koffers (bagage) | Trunks (luggage)

Werken bij GENOVEVA DE LOMBAERDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENOVEVA DE LOMBAERDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENOVEVA DE LOMBAERDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENOVEVA DE LOMBAERDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN uurrooster van 02.00-12.00 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien.

  • Recruitment Consultant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van GENOVEVA DE LOMBAERDE in sociale netwerken
Look for responds of GENOVEVA DE LOMBAERDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENOVEVA DE LOMBAERDE. Laat een reactie achter voor GENOVEVA DE LOMBAERDE. GENOVEVA DE LOMBAERDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENOVEVA DE LOMBAERDE. Leave a respond for GENOVEVA DE LOMBAERDE. GENOVEVA DE LOMBAERDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENOVEVA DE LOMBAERDE op de google maps. Adres en contacten GENOVEVA DE LOMBAERDE
Location of GENOVEVA DE LOMBAERDE on the google maps. Address and contacts of GENOVEVA DE LOMBAERDE

Andere gerelateerde bedrijven als come GENOVEVA DE LOMBAERDE GENOVEVA DE LOMBAERDE: Grosemans Rony Algemene Bouwwerken | J. CLOES | Lietar G | SOPHIE LEONARD | DUSORUTH, RAMESH

Other related companies as GENOVEVA DE LOMBAERDE: Grosemans Rony Algemene Bouwwerken | J. CLOES | Lietar G | SOPHIE LEONARD | DUSORUTH, RAMESH

GENOVEVA DE LOMBAERDE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENOVEVA DE LOMBAERDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf GENOVEVA DE LOMBAERDE bevindt zich op het adres: VOSSELAREDORP 14BB; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van GENOVEVA DE LOMBAERDE is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENOVEVA DE LOMBAERDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENOVEVA DE LOMBAERDE, openstaande posities, locatie van GENOVEVA DE LOMBAERDE op de kaart.

GENOVEVA DE LOMBAERDE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENOVEVA DE LOMBAERDE, company assigned to the tax number BE04870208740. The company GENOVEVA DE LOMBAERDE is located at the address: VOSSELAREDORP 14BB; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of GENOVEVA DE LOMBAERDE is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GENOVEVA DE LOMBAERDE is not available. You also can look at reviews of GENOVEVA DE LOMBAERDE, open positions, location of GENOVEVA DE LOMBAERDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENOVEVA DE LOMBAERDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENOVEVA DE LOMBAERDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENOVEVA DE LOMBAERDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENOVEVA DE LOMBAERDE, employees, financial statistics.