FERNAND HEIJENS

Contactgegevens FERNAND HEIJENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNAND HEIJENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNAND HEIJENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 23; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89776617 (+32-89776617) 89776617 (+32-89776617)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNAND HEIJENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNAND HEIJENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNAND HEIJENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNAND HEIJENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNAND HEIJENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNAND HEIJENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNAND HEIJENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNAND HEIJENS
Products information FERNAND HEIJENS

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNAND HEIJENS
(Get full report from official database of BE for FERNAND HEIJENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNAND HEIJENS
Addition kinds of activities for FERNAND HEIJENS

29110206. oplosmiddelen | Solvents
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
34999916. Marine horens, perslucht of stoom | Marine horns, compressed air or steam
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
35450205. Eindmolens | End mills
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec

Werken bij FERNAND HEIJENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNAND HEIJENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNAND HEIJENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNAND HEIJENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

  • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van FERNAND HEIJENS in sociale netwerken
Look for responds of FERNAND HEIJENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNAND HEIJENS. Laat een reactie achter voor FERNAND HEIJENS. FERNAND HEIJENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNAND HEIJENS. Leave a respond for FERNAND HEIJENS. FERNAND HEIJENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNAND HEIJENS op de google maps. Adres en contacten FERNAND HEIJENS
Location of FERNAND HEIJENS on the google maps. Address and contacts of FERNAND HEIJENS

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNAND HEIJENS FERNAND HEIJENS: KBC | LES DةLICES DE FRANCE | Immo Delta BVBA | DEBACKER JACKIE & ZOON | Adic BVBA

Other related companies as FERNAND HEIJENS: KBC | LES DةLICES DE FRANCE | Immo Delta BVBA | DEBACKER JACKIE & ZOON | Adic BVBA

FERNAND HEIJENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNAND HEIJENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf FERNAND HEIJENS bevindt zich op het adres: RINGLAAN 23; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van FERNAND HEIJENS is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNAND HEIJENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNAND HEIJENS, openstaande posities, locatie van FERNAND HEIJENS op de kaart.

FERNAND HEIJENS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERNAND HEIJENS, company assigned to the tax number BE02007446289. The company FERNAND HEIJENS is located at the address: RINGLAAN 23; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of FERNAND HEIJENS is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNAND HEIJENS is not available. You also can look at reviews of FERNAND HEIJENS, open positions, location of FERNAND HEIJENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNAND HEIJENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNAND HEIJENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNAND HEIJENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNAND HEIJENS, employees, financial statistics.