ERIC MERTENS

Contactgegevens ERIC MERTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC MERTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC MERTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE LA HESBAYE 81; 5310; EGHEZEE, België

Telefoon (phone): 81812345 (+32-81812345) 81812345 (+32-81812345)

Fax (fax): +32 (51) 155-47-77 +32 (51) 155-47-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC MERTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC MERTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC MERTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC MERTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC MERTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC MERTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC MERTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC MERTENS
Products information ERIC MERTENS

BTW identificatienummer (tax): BE08035919189
Ondernemingsnummer: 5234130859
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC MERTENS
(Get full report from official database of BE for ERIC MERTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC MERTENS
Addition kinds of activities for ERIC MERTENS

02599904. Duivenboerderij | Pigeon farm
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
38230411. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces | Electrolytic conductivity instruments, industrial process
39520104. India inkt | India ink
50210205. Tafels, af en toe | Tables, occasional
73499903. Maid services, contract of tarief basis | Maid services, contract or fee basis
87320201. Educatief onderzoek | Educational research

Werken bij ERIC MERTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC MERTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC MERTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC MERTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

Zoek naar antwoorden van ERIC MERTENS in sociale netwerken
Look for responds of ERIC MERTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC MERTENS. Laat een reactie achter voor ERIC MERTENS. ERIC MERTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC MERTENS. Leave a respond for ERIC MERTENS. ERIC MERTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC MERTENS op de google maps. Adres en contacten ERIC MERTENS
Location of ERIC MERTENS on the google maps. Address and contacts of ERIC MERTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC MERTENS ERIC MERTENS: Peerderhof ('t) | ARDEN SOFT | FREDERIK BAERT | BLOKKER | Fagnot A

Other related companies as ERIC MERTENS: Peerderhof ('t) | ARDEN SOFT | FREDERIK BAERT | BLOKKER | Fagnot A

ERIC MERTENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC MERTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08035919189. Het bedrijf ERIC MERTENS bevindt zich op het adres: ROUTE DE LA HESBAYE 81; 5310; EGHEZEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 402,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ERIC MERTENS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC MERTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC MERTENS, openstaande posities, locatie van ERIC MERTENS op de kaart.

ERIC MERTENS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC MERTENS, company assigned to the tax number BE08035919189. The company ERIC MERTENS is located at the address: ROUTE DE LA HESBAYE 81; 5310; EGHEZEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 402,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ERIC MERTENS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC MERTENS is not available. You also can look at reviews of ERIC MERTENS, open positions, location of ERIC MERTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC MERTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC MERTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC MERTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC MERTENS, employees, financial statistics.