ELISABETH STREELS

Contactgegevens ELISABETH STREELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELISABETH STREELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELISABETH STREELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD FR?RE ORBAN 30; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42525333 (+32-42525333) 42525333 (+32-42525333)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELISABETH STREELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELISABETH STREELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELISABETH STREELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELISABETH STREELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELISABETH STREELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELISABETH STREELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELISABETH STREELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELISABETH STREELS
Products information ELISABETH STREELS

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELISABETH STREELS
(Get full report from official database of BE for ELISABETH STREELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELISABETH STREELS
Addition kinds of activities for ELISABETH STREELS

511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
616399. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
20139915. Gerookte vlees, van gekocht vlees | Smoked meats, from purchased meat
24990106. Tailors 'drukblokken, hout | Tailors' pressing blocks, wood
28249914. Sojabonenvezels | Soybean fibers
30691501. Bussen, rubber | Bushings, rubber
34790219. Roestbestendig (heet dompelen) van metalen en gevormde producten | Rust proofing (hot dipping) of metals and formed products
35330101. Bits, olie en gas veld gereedschap: rock | Bits, oil and gas field tools: rock
54119902. Delicatessenwinkels | Delicatessen stores

Werken bij ELISABETH STREELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELISABETH STREELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELISABETH STREELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELISABETH STREELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van ELISABETH STREELS in sociale netwerken
Look for responds of ELISABETH STREELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELISABETH STREELS. Laat een reactie achter voor ELISABETH STREELS. ELISABETH STREELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELISABETH STREELS. Leave a respond for ELISABETH STREELS. ELISABETH STREELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELISABETH STREELS op de google maps. Adres en contacten ELISABETH STREELS
Location of ELISABETH STREELS on the google maps. Address and contacts of ELISABETH STREELS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELISABETH STREELS ELISABETH STREELS: ENGELEN | CAVAL'HORSE-SELLERIE | Nollet | KBC VERZEKERINGSKANTOOR/G. ROSKIN | KOFFIEHUIS BIJ MIENTJE

Other related companies as ELISABETH STREELS: ENGELEN | CAVAL'HORSE-SELLERIE | Nollet | KBC VERZEKERINGSKANTOOR/G. ROSKIN | KOFFIEHUIS BIJ MIENTJE

ELISABETH STREELS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELISABETH STREELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf ELISABETH STREELS bevindt zich op het adres: BLD FR?RE ORBAN 30; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ELISABETH STREELS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELISABETH STREELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELISABETH STREELS, openstaande posities, locatie van ELISABETH STREELS op de kaart.

ELISABETH STREELS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELISABETH STREELS, company assigned to the tax number BE07931549072. The company ELISABETH STREELS is located at the address: BLD FR?RE ORBAN 30; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ELISABETH STREELS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELISABETH STREELS is not available. You also can look at reviews of ELISABETH STREELS, open positions, location of ELISABETH STREELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELISABETH STREELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELISABETH STREELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELISABETH STREELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELISABETH STREELS, employees, financial statistics.