BLOEMBLAD

Contactgegevens BLOEMBLAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEMBLAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEMBLAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. DELAPLACESTRAAT 12; 8310; SINT-KRUIS, België

Telefoon (phone): 50375075 (+32-50375075) 50375075 (+32-50375075)

Fax (fax): +32 (53) 173-38-81 +32 (53) 173-38-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEMBLAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEMBLAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEMBLAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEMBLAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEMBLAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEMBLAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEMBLAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEMBLAD
Products information BLOEMBLAD

BTW identificatienummer (tax): BE07966979980
Ondernemingsnummer: 8888458251
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BLOEMBLAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEMBLAD
(Get full report from official database of BE for BLOEMBLAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEMBLAD
Addition kinds of activities for BLOEMBLAD

0213. Hogs | Hogs
278900. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
523103. Muurbedekkingen | Wallcoverings
24210202. Zaagsel en spaanders | Sawdust and shavings
37280101. Ailerons, vliegtuigen | Ailerons, aircraft
38420304. Modellen, anatomisch | Models, anatomical
50990503. Tapes en cassettes, vooraf vastgelegd | Tapes and cassettes, prerecorded
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies
82110105. Katholieke special education school | Catholic special education school

Werken bij BLOEMBLAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEMBLAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEMBLAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEMBLAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van BLOEMBLAD in sociale netwerken
Look for responds of BLOEMBLAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEMBLAD. Laat een reactie achter voor BLOEMBLAD. BLOEMBLAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEMBLAD. Leave a respond for BLOEMBLAD. BLOEMBLAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEMBLAD op de google maps. Adres en contacten BLOEMBLAD
Location of BLOEMBLAD on the google maps. Address and contacts of BLOEMBLAD

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEMBLAD BLOEMBLAD: LABORATOIRE ANALYSES MEDICALES PHILIPPE RALET SPRL | Dinjar Ch | J.P. VILL? | Pinte H | MARTINE QUOIBION

Other related companies as BLOEMBLAD: LABORATOIRE ANALYSES MEDICALES PHILIPPE RALET SPRL | Dinjar Ch | J.P. VILL? | Pinte H | MARTINE QUOIBION

BLOEMBLAD is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEMBLAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07966979980. Het bedrijf BLOEMBLAD bevindt zich op het adres: J. DELAPLACESTRAAT 12; 8310; SINT-KRUIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in BLOEMBLAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOEMBLAD is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEMBLAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEMBLAD, openstaande posities, locatie van BLOEMBLAD op de kaart.

BLOEMBLAD is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOEMBLAD, company assigned to the tax number BE07966979980. The company BLOEMBLAD is located at the address: J. DELAPLACESTRAAT 12; 8310; SINT-KRUIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in BLOEMBLAD were not found.
The main activity of BLOEMBLAD is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEMBLAD is not available. You also can look at reviews of BLOEMBLAD, open positions, location of BLOEMBLAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEMBLAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEMBLAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEMBLAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEMBLAD, employees, financial statistics.