CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Contactgegevens CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 18; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55311447 (+32-55311447) 55311447 (+32-55311447)

Fax (fax): +32 (69) 547-99-85 +32 (69) 547-99-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSULTATIEBUR.JONGE KIND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSULTATIEBUR.JONGE KIND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
Products information CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

BTW identificatienummer (tax): BE01951690673
Ondernemingsnummer: 5539550781
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
(Get full report from official database of BE for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
Addition kinds of activities for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

2741. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
31610000. Bagage | Luggage
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
50939906. Plastics schroot | Plastics scrap
52610201. Kunstmest | Fertilizer
60910000. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
61599902. Intermediate investment banks | Intermediate investment banks

Werken bij CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vacature van Administratief Bediende ben je gemotiveerd om het volgende takenpakket uit te voeren: Opmaak van offertes Opvolgen van offertes Het correct bijstaan van de klanten in de toonzaal Telefonisch contact met klanten en leveranciers Het beantwoorden van inkomende telefoons van klanten met vragen omtrent leveringen producten offertes facturen etc. Algemene administratieve taken: klassement bestellingenetc. ...

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Management Assistant (h/f) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos clients actifs dans le secteur de l'ENERGIE, nous sommes à la recherche d'un profil Management Assistant (H/F) Trilingue NL/FR/ANGL Les tâches qui vous seront confiées: Gestion de l'agenda et gestion des emails entrants Organisation de réunions Archivage et classement Organisation de conference calls Support à la facturation Préparation de Power Point Tâches diverses de secrétariat ...

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND in sociale netwerken
Look for responds of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Laat een reactie achter voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. CONSULTATIEBUR.JONGE KIND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Leave a respond for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. CONSULTATIEBUR.JONGE KIND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSULTATIEBUR.JONGE KIND op de google maps. Adres en contacten CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
Location of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND on the google maps. Address and contacts of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSULTATIEBUR.JONGE KIND CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: SHOP DE BIE | DECOCK | ASSOTECH | NEW PONEY EXPRESS | I & C M

Other related companies as CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: SHOP DE BIE | DECOCK | ASSOTECH | NEW PONEY EXPRESS | I & C M

CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01951690673. Het bedrijf CONSULTATIEBUR.JONGE KIND bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 18; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons..
De hoofdactiviteit van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, openstaande posities, locatie van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND op de kaart.

CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, company assigned to the tax number BE01951690673. The company CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is located at the address: HOOGSTRAAT 18; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons..
The main activity of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is not available. You also can look at reviews of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, open positions, location of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, employees, financial statistics.