CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT
Private companiesTextile Mill Products • CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT

Contactgegevens CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES RENONCULES 19; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26727567 (+32-26727567) 26727567 (+32-26727567)

Fax (fax): +32 (16) 730-70-76 +32 (16) 730-70-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT
Products information CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT

BTW identificatienummer (tax): BE05850463867
Ondernemingsnummer: 4510955810
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT
(Get full report from official database of BE for CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT
Addition kinds of activities for CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT

472400. Reisbureaus | Travel agencies
10110101. Open pit ijzererts mijnbouw, nec | Open pit iron ore mining, nec
24210104. Lath, gemaakt in zagerijen en lathmills | Lath, made in sawmills and lathmills
35319901. Luchtwerkplatforms: hydraulisch / elektrisch. | Aerial work platforms: hydraulic/elec. truck/carrier mounted
35520100. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
51590305. Skins, rauw | Skins, raw
55119902. Pickups, nieuw en gebruikt | Pickups, new and used

Werken bij CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT. Looking for open vacancies in other companies

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Operatoren/productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Je bedient de machines of staat in voor het aanbrengen en afvoeren van de goederen. U bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van arbeid en lost kleine storingen op

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

Zoek naar antwoorden van CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT. Laat een reactie achter voor CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT. CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT. Leave a respond for CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT. CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT op de google maps. Adres en contacten CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT
Location of CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT on the google maps. Address and contacts of CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT: TENNIS CLUB LIBRAMONT | REGENBOOG | Les Coiffure | Moeyaert C | Smash

Other related companies as CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT: TENNIS CLUB LIBRAMONT | REGENBOOG | Les Coiffure | Moeyaert C | Smash

CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05850463867. Het bedrijf CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT bevindt zich op het adres: RUE DES RENONCULES 19; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT, openstaande posities, locatie van CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT op de kaart.

CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT, company assigned to the tax number BE05850463867. The company CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT is located at the address: RUE DES RENONCULES 19; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT is not available. You also can look at reviews of CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT, open positions, location of CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIANE WILLIOT/C. WILLIOT, employees, financial statistics.