CHRISTIAN VAN DEN EYNDE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • CHRISTIAN VAN DEN EYNDE
Private companiesFurniture and Fixtures • CHRISTIAN VAN DEN EYNDE

Contactgegevens CHRISTIAN VAN DEN EYNDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN VAN DEN EYNDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN VAN DEN EYNDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUGUSTE VAN ZANDE 98; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24655509 (+32-24655509) 24655509 (+32-24655509)

Fax (fax): +32 (19) 230-88-65 +32 (19) 230-88-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN VAN DEN EYNDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN VAN DEN EYNDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN VAN DEN EYNDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN VAN DEN EYNDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN VAN DEN EYNDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN VAN DEN EYNDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN VAN DEN EYNDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN VAN DEN EYNDE
Products information CHRISTIAN VAN DEN EYNDE

BTW identificatienummer (tax): BE03248077392
Ondernemingsnummer: 7099609375
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN VAN DEN EYNDE
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN VAN DEN EYNDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN VAN DEN EYNDE
Addition kinds of activities for CHRISTIAN VAN DEN EYNDE

09190101. Walvisvissen | Whale fishing
22110101. Bed linnen, katoen | Bed sheeting, cotton
34960103. Stoffen, geweven draad | Fabrics, woven wire
38230303. Gasstroom computers, industrieel proces type | Gas flow computers, industrial process type
87219900. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
94119902. Onderwijs kantoor, niet-opererende | Education office, nonoperating

Werken bij CHRISTIAN VAN DEN EYNDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN VAN DEN EYNDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN VAN DEN EYNDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN VAN DEN EYNDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • LOODGIETER (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsten van verwarming Airco Sanitaire installatie Vloerverwarming Warmtepompen Ventilatie Residenieel en industrieel

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN VAN DEN EYNDE in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN VAN DEN EYNDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN VAN DEN EYNDE. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN VAN DEN EYNDE. CHRISTIAN VAN DEN EYNDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN VAN DEN EYNDE. Leave a respond for CHRISTIAN VAN DEN EYNDE. CHRISTIAN VAN DEN EYNDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN VAN DEN EYNDE op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN VAN DEN EYNDE
Location of CHRISTIAN VAN DEN EYNDE on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN VAN DEN EYNDE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN VAN DEN EYNDE CHRISTIAN VAN DEN EYNDE: Librairie du Palais de Justice | AMIC. DES ARB. CENTRE | Scholten Marketing BVBA | Thijs L Autobedrijf | FRANCOIS OOSTVOGELS

Other related companies as CHRISTIAN VAN DEN EYNDE: Librairie du Palais de Justice | AMIC. DES ARB. CENTRE | Scholten Marketing BVBA | Thijs L Autobedrijf | FRANCOIS OOSTVOGELS

CHRISTIAN VAN DEN EYNDE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN VAN DEN EYNDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03248077392. Het bedrijf CHRISTIAN VAN DEN EYNDE bevindt zich op het adres: RUE AUGUSTE VAN ZANDE 98; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN VAN DEN EYNDE is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN VAN DEN EYNDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN VAN DEN EYNDE, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN VAN DEN EYNDE op de kaart.

CHRISTIAN VAN DEN EYNDE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN VAN DEN EYNDE, company assigned to the tax number BE03248077392. The company CHRISTIAN VAN DEN EYNDE is located at the address: RUE AUGUSTE VAN ZANDE 98; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of CHRISTIAN VAN DEN EYNDE is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN VAN DEN EYNDE is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN VAN DEN EYNDE, open positions, location of CHRISTIAN VAN DEN EYNDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN VAN DEN EYNDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN VAN DEN EYNDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN VAN DEN EYNDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN VAN DEN EYNDE, employees, financial statistics.