ALFRED VAN GUCHT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ALFRED VAN GUCHT
Private companiesFood Stores • ALFRED VAN GUCHT

Contactgegevens ALFRED VAN GUCHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFRED VAN GUCHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFRED VAN GUCHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLLEKENSTRAAT 28; 9960; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93445959 (+32-93445959) 93445959 (+32-93445959)

Fax (fax): +32 (61) 709-18-60 +32 (61) 709-18-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFRED VAN GUCHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFRED VAN GUCHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFRED VAN GUCHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFRED VAN GUCHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFRED VAN GUCHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFRED VAN GUCHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFRED VAN GUCHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFRED VAN GUCHT
Products information ALFRED VAN GUCHT

BTW identificatienummer (tax): BE09321594238
Ondernemingsnummer: 9298248291
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ALFRED VAN GUCHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFRED VAN GUCHT
(Get full report from official database of BE for ALFRED VAN GUCHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFRED VAN GUCHT
Addition kinds of activities for ALFRED VAN GUCHT

329201. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
34659902. Fenders, auto: gestempeld of geperst metaal | Fenders, automobile: stamped or pressed metal
34950104. Mechanische veren, precisie | Mechanical springs, precision
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
36630106. Marine radio communicatie apparatuur | Marine radio communications equipment
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering

Werken bij ALFRED VAN GUCHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFRED VAN GUCHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFRED VAN GUCHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFRED VAN GUCHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van ALFRED VAN GUCHT in sociale netwerken
Look for responds of ALFRED VAN GUCHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFRED VAN GUCHT. Laat een reactie achter voor ALFRED VAN GUCHT. ALFRED VAN GUCHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFRED VAN GUCHT. Leave a respond for ALFRED VAN GUCHT. ALFRED VAN GUCHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFRED VAN GUCHT op de google maps. Adres en contacten ALFRED VAN GUCHT
Location of ALFRED VAN GUCHT on the google maps. Address and contacts of ALFRED VAN GUCHT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFRED VAN GUCHT ALFRED VAN GUCHT: Spruytte L | FE. SOGNI D?ANGELO | LENDUNE M | MEDIFLEX - VANDEPAER - FENOCCHI | ST?PHAN CL?MENT DE CL?TY

Other related companies as ALFRED VAN GUCHT: Spruytte L | FE. SOGNI D?ANGELO | LENDUNE M | MEDIFLEX - VANDEPAER - FENOCCHI | ST?PHAN CL?MENT DE CL?TY

ALFRED VAN GUCHT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFRED VAN GUCHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09321594238. Het bedrijf ALFRED VAN GUCHT bevindt zich op het adres: HOLLEKENSTRAAT 28; 9960; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 288,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in ALFRED VAN GUCHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFRED VAN GUCHT is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFRED VAN GUCHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFRED VAN GUCHT, openstaande posities, locatie van ALFRED VAN GUCHT op de kaart.

ALFRED VAN GUCHT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFRED VAN GUCHT, company assigned to the tax number BE09321594238. The company ALFRED VAN GUCHT is located at the address: HOLLEKENSTRAAT 28; 9960; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 288,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in ALFRED VAN GUCHT were not found.
The main activity of ALFRED VAN GUCHT is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFRED VAN GUCHT is not available. You also can look at reviews of ALFRED VAN GUCHT, open positions, location of ALFRED VAN GUCHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFRED VAN GUCHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFRED VAN GUCHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFRED VAN GUCHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFRED VAN GUCHT, employees, financial statistics.