CATHERINE VANDERHAEGEN

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • CATHERINE VANDERHAEGEN
Private companiesApparel and Accessory Stores • CATHERINE VANDERHAEGEN

Contactgegevens CATHERINE VANDERHAEGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATHERINE VANDERHAEGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATHERINE VANDERHAEGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE TERVUEREN 97; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26621807 (+32-26621807) 26621807 (+32-26621807)

Fax (fax): +32 (14) 408-83-59 +32 (14) 408-83-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATHERINE VANDERHAEGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATHERINE VANDERHAEGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATHERINE VANDERHAEGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATHERINE VANDERHAEGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATHERINE VANDERHAEGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATHERINE VANDERHAEGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATHERINE VANDERHAEGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATHERINE VANDERHAEGEN
Products information CATHERINE VANDERHAEGEN

BTW identificatienummer (tax): BE03035766601
Ondernemingsnummer: 2039031982
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATHERINE VANDERHAEGEN
(Get full report from official database of BE for CATHERINE VANDERHAEGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATHERINE VANDERHAEGEN
Addition kinds of activities for CATHERINE VANDERHAEGEN

3728. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
33579901. Vliegtuig draad en kabel, nonferrous | Aircraft wire and cable, nonferrous
35419914. Scheermachines (metaalbewerking) | Shaving machines (metalworking)
39499914. Atletische apparatuur voor baan en veld | Track and field athletic equipment
82110304. Openbare middelbare school | Public junior high school

Werken bij CATHERINE VANDERHAEGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATHERINE VANDERHAEGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATHERINE VANDERHAEGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATHERINE VANDERHAEGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van CATHERINE VANDERHAEGEN in sociale netwerken
Look for responds of CATHERINE VANDERHAEGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATHERINE VANDERHAEGEN. Laat een reactie achter voor CATHERINE VANDERHAEGEN. CATHERINE VANDERHAEGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATHERINE VANDERHAEGEN. Leave a respond for CATHERINE VANDERHAEGEN. CATHERINE VANDERHAEGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATHERINE VANDERHAEGEN op de google maps. Adres en contacten CATHERINE VANDERHAEGEN
Location of CATHERINE VANDERHAEGEN on the google maps. Address and contacts of CATHERINE VANDERHAEGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CATHERINE VANDERHAEGEN CATHERINE VANDERHAEGEN: STROBBE BVBA (DRUKKERIJ) | V.C. ROVOC ROTEM | Euro Business Communication | MOURY CHRISTIAN ASSURANCES | M. LEGROS

Other related companies as CATHERINE VANDERHAEGEN: STROBBE BVBA (DRUKKERIJ) | V.C. ROVOC ROTEM | Euro Business Communication | MOURY CHRISTIAN ASSURANCES | M. LEGROS

CATHERINE VANDERHAEGEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATHERINE VANDERHAEGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03035766601. Het bedrijf CATHERINE VANDERHAEGEN bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE TERVUEREN 97; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van CATHERINE VANDERHAEGEN is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATHERINE VANDERHAEGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATHERINE VANDERHAEGEN, openstaande posities, locatie van CATHERINE VANDERHAEGEN op de kaart.

CATHERINE VANDERHAEGEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATHERINE VANDERHAEGEN, company assigned to the tax number BE03035766601. The company CATHERINE VANDERHAEGEN is located at the address: CHAUSS?E DE TERVUEREN 97; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of CATHERINE VANDERHAEGEN is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CATHERINE VANDERHAEGEN is not available. You also can look at reviews of CATHERINE VANDERHAEGEN, open positions, location of CATHERINE VANDERHAEGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATHERINE VANDERHAEGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATHERINE VANDERHAEGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATHERINE VANDERHAEGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATHERINE VANDERHAEGEN, employees, financial statistics.