CATHERINE OLEMANS

Contactgegevens CATHERINE OLEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATHERINE OLEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATHERINE OLEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOIS DE LA HAYE 1; 7534; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69546738 (+32-69546738) 69546738 (+32-69546738)

Fax (fax): +32 (87) 671-34-80 +32 (87) 671-34-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATHERINE OLEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATHERINE OLEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATHERINE OLEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATHERINE OLEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATHERINE OLEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATHERINE OLEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATHERINE OLEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATHERINE OLEMANS
Products information CATHERINE OLEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE05829040527
Ondernemingsnummer: 9519073486
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Sp茅cialisation: Dermatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATHERINE OLEMANS
(Get full report from official database of BE for CATHERINE OLEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATHERINE OLEMANS
Addition kinds of activities for CATHERINE OLEMANS

138200. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
235399. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
20999908. Emulgatoren, voedsel | Emulsifiers, food
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
35560209. Mixers, voer, behalve landbouw | Mixers, feed, except agricultural
73891311. Belastingsbureau | Tax collection agency

Werken bij CATHERINE OLEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATHERINE OLEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATHERINE OLEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATHERINE OLEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een operator. Wat houdt de job precies in? Je lost kleine technische storingen op en zorgt ervoor dat de machine zo optimaal mogelijk draait. Dit alles leer je binnen het bedrijf. Je moet echter wel met een heftruck kunnen rijden.

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van CATHERINE OLEMANS in sociale netwerken
Look for responds of CATHERINE OLEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATHERINE OLEMANS. Laat een reactie achter voor CATHERINE OLEMANS. CATHERINE OLEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATHERINE OLEMANS. Leave a respond for CATHERINE OLEMANS. CATHERINE OLEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATHERINE OLEMANS op de google maps. Adres en contacten CATHERINE OLEMANS
Location of CATHERINE OLEMANS on the google maps. Address and contacts of CATHERINE OLEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come CATHERINE OLEMANS CATHERINE OLEMANS: FRANS CASIER | D. PUTZEYS | DIEUX X. | Ligue Ens Educ Perm ASBL | LITERIE JEHAES

Other related companies as CATHERINE OLEMANS: FRANS CASIER | D. PUTZEYS | DIEUX X. | Ligue Ens Educ Perm ASBL | LITERIE JEHAES

CATHERINE OLEMANS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATHERINE OLEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05829040527. Het bedrijf CATHERINE OLEMANS bevindt zich op het adres: BOIS DE LA HAYE 1; 7534; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Dermatologues..
De hoofdactiviteit van CATHERINE OLEMANS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATHERINE OLEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATHERINE OLEMANS, openstaande posities, locatie van CATHERINE OLEMANS op de kaart.

CATHERINE OLEMANS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATHERINE OLEMANS, company assigned to the tax number BE05829040527. The company CATHERINE OLEMANS is located at the address: BOIS DE LA HAYE 1; 7534; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Dermatologues..
The main activity of CATHERINE OLEMANS is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CATHERINE OLEMANS is not available. You also can look at reviews of CATHERINE OLEMANS, open positions, location of CATHERINE OLEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATHERINE OLEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATHERINE OLEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATHERINE OLEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATHERINE OLEMANS, employees, financial statistics.