CATHERINE DE BACKER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • CATHERINE DE BACKER
Private companiesFood Stores • CATHERINE DE BACKER

Contactgegevens CATHERINE DE BACKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATHERINE DE BACKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATHERINE DE BACKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-ROCH 29; 5380; FERNELMONT, België

Telefoon (phone): 81835135 (+32-81835135) 81835135 (+32-81835135)

Fax (fax): +32 (58) 908-92-74 +32 (58) 908-92-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATHERINE DE BACKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATHERINE DE BACKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATHERINE DE BACKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATHERINE DE BACKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATHERINE DE BACKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATHERINE DE BACKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATHERINE DE BACKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATHERINE DE BACKER
Products information CATHERINE DE BACKER

BTW identificatienummer (tax): BE09797576904
Ondernemingsnummer: 9489685058
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATHERINE DE BACKER
(Get full report from official database of BE for CATHERINE DE BACKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATHERINE DE BACKER
Addition kinds of activities for CATHERINE DE BACKER

22610000. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
32990304. Lijstwerk, architectonisch: gips van Parijs | Moldings, architectural: plaster of paris
35230201. Harrows: schijf, lente, tin, etc. | Harrows: disc, spring, tine, etc.
35450108. Weegschalen, meten (machines voor precisie gereedschap) | Scales, measuring (machinists' precision tools)
39310302. Klarinetten en onderdelen | Clarinets and parts
39490509. Spraakoproepen | Game calls
51691003. kleurstoffen | Dyestuffs

Werken bij CATHERINE DE BACKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATHERINE DE BACKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATHERINE DE BACKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATHERINE DE BACKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van CATHERINE DE BACKER in sociale netwerken
Look for responds of CATHERINE DE BACKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATHERINE DE BACKER. Laat een reactie achter voor CATHERINE DE BACKER. CATHERINE DE BACKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATHERINE DE BACKER. Leave a respond for CATHERINE DE BACKER. CATHERINE DE BACKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATHERINE DE BACKER op de google maps. Adres en contacten CATHERINE DE BACKER
Location of CATHERINE DE BACKER on the google maps. Address and contacts of CATHERINE DE BACKER

Andere gerelateerde bedrijven als come CATHERINE DE BACKER CATHERINE DE BACKER: SUPER G.B. | Walter Van Gastel NV | TEXAFF | ASSUBEL | LASTRON

Other related companies as CATHERINE DE BACKER: SUPER G.B. | Walter Van Gastel NV | TEXAFF | ASSUBEL | LASTRON

CATHERINE DE BACKER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATHERINE DE BACKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09797576904. Het bedrijf CATHERINE DE BACKER bevindt zich op het adres: RUE SAINT-ROCH 29; 5380; FERNELMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 577,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van CATHERINE DE BACKER is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATHERINE DE BACKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATHERINE DE BACKER, openstaande posities, locatie van CATHERINE DE BACKER op de kaart.

CATHERINE DE BACKER is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATHERINE DE BACKER, company assigned to the tax number BE09797576904. The company CATHERINE DE BACKER is located at the address: RUE SAINT-ROCH 29; 5380; FERNELMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 577,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of CATHERINE DE BACKER is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CATHERINE DE BACKER is not available. You also can look at reviews of CATHERINE DE BACKER, open positions, location of CATHERINE DE BACKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATHERINE DE BACKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATHERINE DE BACKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATHERINE DE BACKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATHERINE DE BACKER, employees, financial statistics.