FLFLANDERS WEAVERS NV

Contactgegevens FLFLANDERS WEAVERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFLANDERS WEAVERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFLANDERS WEAVERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Plasstr. 45 8790 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-77-74-79 32-56-77-74-79

Fax (fax): 32-56-77-57-28 32-56-77-57-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFLANDERS WEAVERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFLANDERS WEAVERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFLANDERS WEAVERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFLANDERS WEAVERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFLANDERS WEAVERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFLANDERS WEAVERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFLANDERS WEAVERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFLANDERS WEAVERS NV
Products information FLFLANDERS WEAVERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01143920898
Ondernemingsnummer: 9525115966
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLFLANDERS WEAVERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFLANDERS WEAVERS NV
(Get full report from official database of BE for FLFLANDERS WEAVERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFLANDERS WEAVERS NV
Addition kinds of activities for FLFLANDERS WEAVERS NV

325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
369500. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
28759901. Compost | Compost
35339904. Waterboring apparatuur | Water well drilling equipment
50850803. Bort | Bort
50920102. Model kits | Model kits
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment

Werken bij FLFLANDERS WEAVERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFLANDERS WEAVERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFLANDERS WEAVERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFLANDERS WEAVERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

Zoek naar antwoorden van FLFLANDERS WEAVERS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLFLANDERS WEAVERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFLANDERS WEAVERS NV. Laat een reactie achter voor FLFLANDERS WEAVERS NV. FLFLANDERS WEAVERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFLANDERS WEAVERS NV. Leave a respond for FLFLANDERS WEAVERS NV. FLFLANDERS WEAVERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFLANDERS WEAVERS NV op de google maps. Adres en contacten FLFLANDERS WEAVERS NV
Location of FLFLANDERS WEAVERS NV on the google maps. Address and contacts of FLFLANDERS WEAVERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFLANDERS WEAVERS NV FLFLANDERS WEAVERS NV: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CH. VANHEUKELEN | PATRICIA DE LANDAS | ORGAN.SPORT.CTRE REGNIES | Virbac Belgium SA

Other related companies as FLFLANDERS WEAVERS NV: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CH. VANHEUKELEN | PATRICIA DE LANDAS | ORGAN.SPORT.CTRE REGNIES | Virbac Belgium SA

FLFLANDERS WEAVERS NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFLANDERS WEAVERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143920898. Het bedrijf FLFLANDERS WEAVERS NV bevindt zich op het adres: Plasstr. 45 8790 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLFLANDERS WEAVERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFLANDERS WEAVERS NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFLANDERS WEAVERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFLANDERS WEAVERS NV, openstaande posities, locatie van FLFLANDERS WEAVERS NV op de kaart.

FLFLANDERS WEAVERS NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFLANDERS WEAVERS NV, company assigned to the tax number BE01143920898. The company FLFLANDERS WEAVERS NV is located at the address: Plasstr. 45 8790 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLFLANDERS WEAVERS NV were not found.
The main activity of FLFLANDERS WEAVERS NV is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFLANDERS WEAVERS NV is not available. You also can look at reviews of FLFLANDERS WEAVERS NV, open positions, location of FLFLANDERS WEAVERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFLANDERS WEAVERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFLANDERS WEAVERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFLANDERS WEAVERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFLANDERS WEAVERS NV, employees, financial statistics.