VAN DER ZALM

Contactgegevens VAN DER ZALM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER ZALM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER ZALM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIEGHAVENLAAN 56A; 3140; KEERBERGEN, België

Telefoon (phone): 15730505 (+32-15730505) 15730505 (+32-15730505)

Fax (fax): +32 (50) 744-29-99 +32 (50) 744-29-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER ZALM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER ZALM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER ZALM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER ZALM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER ZALM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER ZALM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER ZALM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER ZALM
Products information VAN DER ZALM

BTW identificatienummer (tax): BE07721160888
Ondernemingsnummer: 9584167480
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in VAN DER ZALM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER ZALM
(Get full report from official database of BE for VAN DER ZALM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER ZALM
Addition kinds of activities for VAN DER ZALM

762999. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
32910401. Buffer- of polijstwielen, schurende of nonabrasive | Buffing or polishing wheels, abrasive or nonabrasive
34290202. Sleutels en sleutelblokken | Keys and key blanks
64119909. Ratemaking organisaties, verzekering | Ratemaking organizations, insurance
79991102. Baseball instructie school | Baseball instruction school

Werken bij VAN DER ZALM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER ZALM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER ZALM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER ZALM. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van VAN DER ZALM in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER ZALM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER ZALM. Laat een reactie achter voor VAN DER ZALM. VAN DER ZALM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER ZALM. Leave a respond for VAN DER ZALM. VAN DER ZALM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER ZALM op de google maps. Adres en contacten VAN DER ZALM
Location of VAN DER ZALM on the google maps. Address and contacts of VAN DER ZALM

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER ZALM VAN DER ZALM: DEXIA | C.I.R.O. BVBA | PAOLO CASSANO | P. POLLENUS | JULIAAN HOENS

Other related companies as VAN DER ZALM: DEXIA | C.I.R.O. BVBA | PAOLO CASSANO | P. POLLENUS | JULIAAN HOENS

VAN DER ZALM is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER ZALM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07721160888. Het bedrijf VAN DER ZALM bevindt zich op het adres: VLIEGHAVENLAAN 56A; 3140; KEERBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten Gh. Producten gemaakt in VAN DER ZALM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DER ZALM is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER ZALM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER ZALM, openstaande posities, locatie van VAN DER ZALM op de kaart.

VAN DER ZALM is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER ZALM, company assigned to the tax number BE07721160888. The company VAN DER ZALM is located at the address: VLIEGHAVENLAAN 56A; 3140; KEERBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten Gh. Products created in VAN DER ZALM were not found.
The main activity of VAN DER ZALM is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER ZALM is not available. You also can look at reviews of VAN DER ZALM, open positions, location of VAN DER ZALM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER ZALM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER ZALM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER ZALM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER ZALM, employees, financial statistics.