ANNICK MORIEN

Contactgegevens ANNICK MORIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNICK MORIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNICK MORIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIELTSESTRAAT 20; 3391; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 475823939 (+32-475823939) 475823939 (+32-475823939)

Fax (fax): +32 (61) 993-24-34 +32 (61) 993-24-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNICK MORIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNICK MORIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNICK MORIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNICK MORIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNICK MORIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNICK MORIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNICK MORIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNICK MORIEN
Products information ANNICK MORIEN

BTW identificatienummer (tax): BE03021759033
Ondernemingsnummer: 3928955078
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Sp茅cialisation: Oculistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNICK MORIEN
(Get full report from official database of BE for ANNICK MORIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNICK MORIEN
Addition kinds of activities for ANNICK MORIEN

282201. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
346302. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
01610302. Wortelboerderij | Carrot farm
01819902. Sod boerderijen | Sod farms
13110102. Productie van aardgas | Natural gas production
36940202. Harness kabelsets, verbrandingsmotoren | Harness wiring sets, internal combustion engines
55510102. Binnenboord buitenboten | Inboard outdrive boats
82119909. Vocational High School, nec | Vocational high school, nec

Werken bij ANNICK MORIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNICK MORIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNICK MORIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNICK MORIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van ANNICK MORIEN in sociale netwerken
Look for responds of ANNICK MORIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNICK MORIEN. Laat een reactie achter voor ANNICK MORIEN. ANNICK MORIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNICK MORIEN. Leave a respond for ANNICK MORIEN. ANNICK MORIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNICK MORIEN op de google maps. Adres en contacten ANNICK MORIEN
Location of ANNICK MORIEN on the google maps. Address and contacts of ANNICK MORIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNICK MORIEN ANNICK MORIEN: MAISON CHARLES-ANTOINE | R.G.I. MOTORS | DIRK AKKERMANS | REMANS BART | Bushalte (De)

Other related companies as ANNICK MORIEN: MAISON CHARLES-ANTOINE | R.G.I. MOTORS | DIRK AKKERMANS | REMANS BART | Bushalte (De)

ANNICK MORIEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNICK MORIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021759033. Het bedrijf ANNICK MORIEN bevindt zich op het adres: TIELTSESTRAAT 20; 3391; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oculistes..
De hoofdactiviteit van ANNICK MORIEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNICK MORIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNICK MORIEN, openstaande posities, locatie van ANNICK MORIEN op de kaart.

ANNICK MORIEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNICK MORIEN, company assigned to the tax number BE03021759033. The company ANNICK MORIEN is located at the address: TIELTSESTRAAT 20; 3391; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oculistes..
The main activity of ANNICK MORIEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNICK MORIEN is not available. You also can look at reviews of ANNICK MORIEN, open positions, location of ANNICK MORIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNICK MORIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNICK MORIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNICK MORIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNICK MORIEN, employees, financial statistics.