Boss Hoss Cycles Belgium BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Boss Hoss Cycles Belgium BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • Boss Hoss Cycles Belgium BVBA

Contactgegevens Boss Hoss Cycles Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boss Hoss Cycles Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boss Hoss Cycles Belgium BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koninklijke Baan 126; 8670; Koksijde, België

Telefoon (phone): 058 52 26 76 (+32-058 52 26 76) 058 52 26 76 (+32-058 52 26 76)

Fax (fax): 058 52 26 76 (+32-058 52 26 76) 058 52 26 76 (+32-058 52 26 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boss Hoss Cycles Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boss Hoss Cycles Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boss Hoss Cycles Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boss Hoss Cycles Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boss Hoss Cycles Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boss Hoss Cycles Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boss Hoss Cycles Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boss Hoss Cycles Belgium BVBA
Products information Boss Hoss Cycles Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07375091552
Ondernemingsnummer: 8099914550
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Boss Hoss Cycles Belgium BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boss Hoss Cycles Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for Boss Hoss Cycles Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boss Hoss Cycles Belgium BVBA
Addition kinds of activities for Boss Hoss Cycles Belgium BVBA

5541. Benzine tankstations | Gasoline service stations
25110607. Telefoon stands: hout | Telephone stands: wood
30890221. Waterpotten, kunststoffen | Watering pots, plastics
30890303. Golfplaten, kunststoffen | Corrugated panels, plastics
34490000. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
35349902. Roltrappen, passagiers en vrachtwagens | Escalators, passenger and freight
35790108. Portemeters | Postage meters
36340112. Ovens, draagbaar: huishouden | Ovens, portable: household
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research

Werken bij Boss Hoss Cycles Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boss Hoss Cycles Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boss Hoss Cycles Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boss Hoss Cycles Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

Zoek naar antwoorden van Boss Hoss Cycles Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Boss Hoss Cycles Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boss Hoss Cycles Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor Boss Hoss Cycles Belgium BVBA. Boss Hoss Cycles Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boss Hoss Cycles Belgium BVBA. Leave a respond for Boss Hoss Cycles Belgium BVBA. Boss Hoss Cycles Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boss Hoss Cycles Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten Boss Hoss Cycles Belgium BVBA
Location of Boss Hoss Cycles Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of Boss Hoss Cycles Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Boss Hoss Cycles Belgium BVBA Boss Hoss Cycles Belgium BVBA: LA VIEILLE FORGE | JEAN F. POLAIN | VAN DE ZANDE | DANIELLE BOGAERT | MONIQUE SCHROUFF

Other related companies as Boss Hoss Cycles Belgium BVBA: LA VIEILLE FORGE | JEAN F. POLAIN | VAN DE ZANDE | DANIELLE BOGAERT | MONIQUE SCHROUFF

Boss Hoss Cycles Belgium BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boss Hoss Cycles Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07375091552. Het bedrijf Boss Hoss Cycles Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Koninklijke Baan 126; 8670; Koksijde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 841,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motorbikes. Producten gemaakt in Boss Hoss Cycles Belgium BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boss Hoss Cycles Belgium BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boss Hoss Cycles Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boss Hoss Cycles Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van Boss Hoss Cycles Belgium BVBA op de kaart.

Boss Hoss Cycles Belgium BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boss Hoss Cycles Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE07375091552. The company Boss Hoss Cycles Belgium BVBA is located at the address: Koninklijke Baan 126; 8670; Koksijde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 841,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motorbikes. Products created in Boss Hoss Cycles Belgium BVBA were not found.
The main activity of Boss Hoss Cycles Belgium BVBA is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Boss Hoss Cycles Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of Boss Hoss Cycles Belgium BVBA, open positions, location of Boss Hoss Cycles Belgium BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boss Hoss Cycles Belgium BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boss Hoss Cycles Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boss Hoss Cycles Belgium BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boss Hoss Cycles Belgium BVBA, employees, financial statistics.