STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • STIJLMEUBELEN JAN PEETERS
Private companiesEating and Drinking Places • STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

Contactgegevens STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANDBOUWSTRAAT 108; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15415347 (+32-15415347) 15415347 (+32-15415347)

Fax (fax): +32 (55) 620-94-14 +32 (55) 620-94-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STIJLMEUBELEN JAN PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STIJLMEUBELEN JAN PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STIJLMEUBELEN JAN PEETERS
Products information STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE03843811035
Ondernemingsnummer: 5604644775
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STIJLMEUBELEN JAN PEETERS
(Get full report from official database of BE for STIJLMEUBELEN JAN PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STIJLMEUBELEN JAN PEETERS
Addition kinds of activities for STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

16290107. Havenconstructie | Harbor construction
28510109. Undercoatings, verf | Undercoatings, paint
38290113. Spanningsindicatoren, vliegtuigmotor | Thrust power indicators, aircraft engine
55419903. Vrachtwagen stopt | Truck stops
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services
79290102. Klassieke muziekgroepen of artiesten | Classical music groups or artists
84220201. Arboretum | Arboretum

Werken bij STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

Zoek naar antwoorden van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Laat een reactie achter voor STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. STIJLMEUBELEN JAN PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. Leave a respond for STIJLMEUBELEN JAN PEETERS. STIJLMEUBELEN JAN PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STIJLMEUBELEN JAN PEETERS op de google maps. Adres en contacten STIJLMEUBELEN JAN PEETERS
Location of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS on the google maps. Address and contacts of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come STIJLMEUBELEN JAN PEETERS STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: VAN DER EECKEN | BAKKERIJ ARTHAN | Deuren Druelle | COIFFURE DENISE | Backstage

Other related companies as STIJLMEUBELEN JAN PEETERS: VAN DER EECKEN | BAKKERIJ ARTHAN | Deuren Druelle | COIFFURE DENISE | Backstage

STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03843811035. Het bedrijf STIJLMEUBELEN JAN PEETERS bevindt zich op het adres: LANDBOUWSTRAAT 108; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s..
De hoofdactiviteit van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, openstaande posities, locatie van STIJLMEUBELEN JAN PEETERS op de kaart.

STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, company assigned to the tax number BE03843811035. The company STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is located at the address: LANDBOUWSTRAAT 108; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s..
The main activity of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS is not available. You also can look at reviews of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, open positions, location of STIJLMEUBELEN JAN PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STIJLMEUBELEN JAN PEETERS, employees, financial statistics.