MARC PAREWIJCK

Contactgegevens MARC PAREWIJCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC PAREWIJCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC PAREWIJCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENWEG 16; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93625370 (+32-93625370) 93625370 (+32-93625370)

Fax (fax): +32 (64) 626-23-95 +32 (64) 626-23-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC PAREWIJCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC PAREWIJCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC PAREWIJCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC PAREWIJCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC PAREWIJCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC PAREWIJCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC PAREWIJCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC PAREWIJCK
Products information MARC PAREWIJCK

BTW identificatienummer (tax): BE06644500732
Ondernemingsnummer: 9966491699
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MARC PAREWIJCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC PAREWIJCK
(Get full report from official database of BE for MARC PAREWIJCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC PAREWIJCK
Addition kinds of activities for MARC PAREWIJCK

564199. Kinder- en zuigelingenwinkels, nec | Children's and infants' wear stores, nec
651900. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
899906. Lezingendiensten | Lecturing services
32740000. Limoen | Lime
32950107. Spar, gemalen of anderszins behandeld | Spar, ground or otherwise treated
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
35520300. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment
35899909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
50740000. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij MARC PAREWIJCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC PAREWIJCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC PAREWIJCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC PAREWIJCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van MARC PAREWIJCK in sociale netwerken
Look for responds of MARC PAREWIJCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC PAREWIJCK. Laat een reactie achter voor MARC PAREWIJCK. MARC PAREWIJCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC PAREWIJCK. Leave a respond for MARC PAREWIJCK. MARC PAREWIJCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC PAREWIJCK op de google maps. Adres en contacten MARC PAREWIJCK
Location of MARC PAREWIJCK on the google maps. Address and contacts of MARC PAREWIJCK

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC PAREWIJCK MARC PAREWIJCK: HOME TOURNE-BRIDE | VAN LOOVEREN JEF | JEUGDHUIS KRAK | VRIJDAGHS BVBA | BEECOM

Other related companies as MARC PAREWIJCK: HOME TOURNE-BRIDE | VAN LOOVEREN JEF | JEUGDHUIS KRAK | VRIJDAGHS BVBA | BEECOM

MARC PAREWIJCK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC PAREWIJCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06644500732. Het bedrijf MARC PAREWIJCK bevindt zich op het adres: GROENWEG 16; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Producten gemaakt in MARC PAREWIJCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC PAREWIJCK is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC PAREWIJCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC PAREWIJCK, openstaande posities, locatie van MARC PAREWIJCK op de kaart.

MARC PAREWIJCK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC PAREWIJCK, company assigned to the tax number BE06644500732. The company MARC PAREWIJCK is located at the address: GROENWEG 16; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Products created in MARC PAREWIJCK were not found.
The main activity of MARC PAREWIJCK is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC PAREWIJCK is not available. You also can look at reviews of MARC PAREWIJCK, open positions, location of MARC PAREWIJCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC PAREWIJCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC PAREWIJCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC PAREWIJCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC PAREWIJCK, employees, financial statistics.