TRAFIC & STATIONNEMENT

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • TRAFIC & STATIONNEMENT
Private companiesFood and Kindred Products • TRAFIC & STATIONNEMENT

Contactgegevens TRAFIC & STATIONNEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAFIC & STATIONNEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAFIC & STATIONNEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE MOLI?RE 97; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23441874 (+32-23441874) 23441874 (+32-23441874)

Fax (fax): +32 (67) 208-21-15 +32 (67) 208-21-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAFIC & STATIONNEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAFIC & STATIONNEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAFIC & STATIONNEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAFIC & STATIONNEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAFIC & STATIONNEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAFIC & STATIONNEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAFIC & STATIONNEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAFIC & STATIONNEMENT
Products information TRAFIC & STATIONNEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE07324279785
Ondernemingsnummer: 6131988525
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Mat茅riel de Contr?le d'Acc猫s, Chronom猫tres Enregistreurs & Pointeuses.

Product categorie (product category): Mat茅riel scientifique and technique Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAFIC & STATIONNEMENT
(Get full report from official database of BE for TRAFIC & STATIONNEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAFIC & STATIONNEMENT
Addition kinds of activities for TRAFIC & STATIONNEMENT

349901. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
31990000. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
35310617. Vrachtwagens, off-highway | Trucks, off-highway
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
38249902. Meetinstrumenten voor het berekenen van druk temperatuur correcties | Gauges for computing pressure temperature corrections
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security
79991005. Expositie operatie | Exposition operation

Werken bij TRAFIC & STATIONNEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAFIC & STATIONNEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAFIC & STATIONNEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAFIC & STATIONNEMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Seizoenarbeider rapen oogsten en wassen (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Oogsten en wassen van rapen.

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

Zoek naar antwoorden van TRAFIC & STATIONNEMENT in sociale netwerken
Look for responds of TRAFIC & STATIONNEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAFIC & STATIONNEMENT. Laat een reactie achter voor TRAFIC & STATIONNEMENT. TRAFIC & STATIONNEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAFIC & STATIONNEMENT. Leave a respond for TRAFIC & STATIONNEMENT. TRAFIC & STATIONNEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAFIC & STATIONNEMENT op de google maps. Adres en contacten TRAFIC & STATIONNEMENT
Location of TRAFIC & STATIONNEMENT on the google maps. Address and contacts of TRAFIC & STATIONNEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAFIC & STATIONNEMENT TRAFIC & STATIONNEMENT: Filiporter BVBA | CARREIN | DE POST | RAYMOND POLFLIET | Depuydt BVBA

Other related companies as TRAFIC & STATIONNEMENT: Filiporter BVBA | CARREIN | DE POST | RAYMOND POLFLIET | Depuydt BVBA

TRAFIC & STATIONNEMENT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAFIC & STATIONNEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07324279785. Het bedrijf TRAFIC & STATIONNEMENT bevindt zich op het adres: AVENUE MOLI?RE 97; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riel scientifique and technique Fab. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel de Contr?le d'Acc猫s, Chronom猫tres Enregistreurs & Pointeuses..
De hoofdactiviteit van TRAFIC & STATIONNEMENT is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAFIC & STATIONNEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAFIC & STATIONNEMENT, openstaande posities, locatie van TRAFIC & STATIONNEMENT op de kaart.

TRAFIC & STATIONNEMENT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAFIC & STATIONNEMENT, company assigned to the tax number BE07324279785. The company TRAFIC & STATIONNEMENT is located at the address: AVENUE MOLI?RE 97; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riel scientifique and technique Fab. List of products are Produits: Mat茅riel de Contr?le d'Acc猫s, Chronom猫tres Enregistreurs & Pointeuses..
The main activity of TRAFIC & STATIONNEMENT is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAFIC & STATIONNEMENT is not available. You also can look at reviews of TRAFIC & STATIONNEMENT, open positions, location of TRAFIC & STATIONNEMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAFIC & STATIONNEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAFIC & STATIONNEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAFIC & STATIONNEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAFIC & STATIONNEMENT, employees, financial statistics.