TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA

Contactgegevens TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Minnestraat 34; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 35 98 34 (+32-052 35 98 34) 052 35 98 34 (+32-052 35 98 34)

Fax (fax): 052 35 98 34 (+32-052 35 98 34) 052 35 98 34 (+32-052 35 98 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA
Products information TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05263519287
Ondernemingsnummer: 4643615722
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Façade cleaning & maintenance

Product categorie (product category): Blast cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA
(Get full report from official database of BE for TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA
Addition kinds of activities for TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA

335600. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
363999. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
22210305. Georgettes | Georgettes
23890000. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
38299920. Thermomagnetische zuurstofanalysator | Thermomagnetic oxygen analyzer
39499904. Boksen apparatuur en benodigdheden, algemeen | Boxing equipment and supplies, general
76999904. Paard getrokken voertuig reparatie | Horse drawn vehicle repair
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA. Laat een reactie achter voor TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA. TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA. Leave a respond for TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA. TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA op de google maps. Adres en contacten TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA
Location of TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA on the google maps. Address and contacts of TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA: WE MEN | High D SPRL | PRENEN PETER-GENK | VDAB | NATUURWINKELTJE

Other related companies as TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA: WE MEN | High D SPRL | PRENEN PETER-GENK | VDAB | NATUURWINKELTJE

TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05263519287. Het bedrijf TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA bevindt zich op het adres: Korte Minnestraat 34; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Blast cleaning. Lijst met producten zijn Façade cleaning & maintenance.
De hoofdactiviteit van TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA, openstaande posities, locatie van TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA op de kaart.

TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA, company assigned to the tax number BE05263519287. The company TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA is located at the address: Korte Minnestraat 34; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Blast cleaning. List of products are Façade cleaning & maintenance.
The main activity of TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA is not available. You also can look at reviews of TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA, open positions, location of TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAS RENE BVBA GEVELWERKEN BVBA, employees, financial statistics.