Pas de Deux NV

Contactgegevens Pas de Deux NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pas de Deux NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pas de Deux NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pathoekeweg 50C; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 45 09 94 (+32-050 45 09 94) 050 45 09 94 (+32-050 45 09 94)

Fax (fax): 050 31 03 07 (+32-050 31 03 07) 050 31 03 07 (+32-050 31 03 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pas de Deux NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pas de Deux NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pas de Deux NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pas de Deux NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pas de Deux NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pas de Deux NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pas de Deux NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pas de Deux NV
Products information Pas de Deux NV

BTW identificatienummer (tax): BE09188385009
Ondernemingsnummer: 9976928710
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Clothing - Ladies

Product categorie (product category): Maternity wear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pas de Deux NV
(Get full report from official database of BE for Pas de Deux NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pas de Deux NV
Addition kinds of activities for Pas de Deux NV

729908. Steekdiensten | Stitching services
07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
35360104. Hijsslangen | Hoisting slings
36310100. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
50519911. Slangen, metaal | Tubing, metal
50919910. Wax, sport | Wax, sports
72990802. Stikken, aangepast | Stitching, custom
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis

Werken bij Pas de Deux NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pas de Deux NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pas de Deux NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pas de Deux NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

Zoek naar antwoorden van Pas de Deux NV in sociale netwerken
Look for responds of Pas de Deux NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pas de Deux NV. Laat een reactie achter voor Pas de Deux NV. Pas de Deux NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pas de Deux NV. Leave a respond for Pas de Deux NV. Pas de Deux NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pas de Deux NV op de google maps. Adres en contacten Pas de Deux NV
Location of Pas de Deux NV on the google maps. Address and contacts of Pas de Deux NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Pas de Deux NV Pas de Deux NV: M.E.S. BVBA | JOHAN KOPPEN | ERIK-J. VERGAUWEN | Hemelsoet J | ANNEMIE THEUNIS

Other related companies as Pas de Deux NV: M.E.S. BVBA | JOHAN KOPPEN | ERIK-J. VERGAUWEN | Hemelsoet J | ANNEMIE THEUNIS

Pas de Deux NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pas de Deux NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09188385009. Het bedrijf Pas de Deux NV bevindt zich op het adres: Pathoekeweg 50C; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maternity wear. Lijst met producten zijn Clothing - Ladies.
De hoofdactiviteit van Pas de Deux NV is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pas de Deux NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pas de Deux NV, openstaande posities, locatie van Pas de Deux NV op de kaart.

Pas de Deux NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pas de Deux NV, company assigned to the tax number BE09188385009. The company Pas de Deux NV is located at the address: Pathoekeweg 50C; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maternity wear. List of products are Clothing - Ladies.
The main activity of Pas de Deux NV is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pas de Deux NV is not available. You also can look at reviews of Pas de Deux NV, open positions, location of Pas de Deux NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pas de Deux NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pas de Deux NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pas de Deux NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pas de Deux NV, employees, financial statistics.