Optimor HRM Consultants

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Optimor HRM Consultants
Private companiesTransportation Services • Optimor HRM Consultants

Contactgegevens Optimor HRM Consultants: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Optimor HRM Consultants: address, phone, fax, email, website, opening hours

Optimor HRM Consultants

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergensesteenweg 709A Box 7; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 361 37 57 (+32-02 361 37 57) 02 361 37 57 (+32-02 361 37 57)

Fax (fax): 02 361 49 10 (+32-02 361 49 10) 02 361 49 10 (+32-02 361 49 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Optimor HRM Consultants: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Optimor HRM Consultants"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Optimor HRM Consultants"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Optimor HRM Consultants, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Optimor HRM Consultants. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Optimor HRM Consultants, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Optimor HRM Consultants. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Optimor HRM Consultants
Products information Optimor HRM Consultants

BTW identificatienummer (tax): BE03941864013
Ondernemingsnummer: 1375183105
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Optimor HRM Consultants zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Optimor HRM Consultants
(Get full report from official database of BE for Optimor HRM Consultants)

Aanvulling soorten activiteiten voor Optimor HRM Consultants
Addition kinds of activities for Optimor HRM Consultants

735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
24310100. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
24919906. Houtproducten, gecreosoteerd | Wood products, creosoted
35410504. Tapping machines | Tapping machines
63219903. Schadeloosstelling plannen ziektekostenverzekering, behalve medische dienstverlening | Indemnity plans health insurance, except medical service
82999904. Bijbel school | Bible school
87420106. Productie management consultant | Manufacturing management consultant

Werken bij Optimor HRM Consultants: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Optimor HRM Consultants: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Optimor HRM Consultants. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Optimor HRM Consultants. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Optimor HRM Consultants in sociale netwerken
Look for responds of Optimor HRM Consultants in social networks

Lees alle opmerkingen voor Optimor HRM Consultants. Laat een reactie achter voor Optimor HRM Consultants. Optimor HRM Consultants bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Optimor HRM Consultants. Leave a respond for Optimor HRM Consultants. Optimor HRM Consultants on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Optimor HRM Consultants op de google maps. Adres en contacten Optimor HRM Consultants
Location of Optimor HRM Consultants on the google maps. Address and contacts of Optimor HRM Consultants

Andere gerelateerde bedrijven als come Optimor HRM Consultants Optimor HRM Consultants: FEDERATION DES MUTUALITES SOCIALISTES DU CENTRE. | VIEILLE ECOLE (LA) | ORMERO | JOZEF VAN DE POL | SYSTEMEN TELECOM PROCESSING

Other related companies as Optimor HRM Consultants: FEDERATION DES MUTUALITES SOCIALISTES DU CENTRE. | VIEILLE ECOLE (LA) | ORMERO | JOZEF VAN DE POL | SYSTEMEN TELECOM PROCESSING

Optimor HRM Consultants is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Optimor HRM Consultants, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03941864013. Het bedrijf Optimor HRM Consultants bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 709A Box 7; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 177,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Optimor HRM Consultants zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Optimor HRM Consultants is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Optimor HRM Consultants is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Optimor HRM Consultants, openstaande posities, locatie van Optimor HRM Consultants op de kaart.

Optimor HRM Consultants is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Optimor HRM Consultants, company assigned to the tax number BE03941864013. The company Optimor HRM Consultants is located at the address: Bergensesteenweg 709A Box 7; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 177,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Management consultants. Products created in Optimor HRM Consultants were not found.
The main activity of Optimor HRM Consultants is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Optimor HRM Consultants is not available. You also can look at reviews of Optimor HRM Consultants, open positions, location of Optimor HRM Consultants on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Optimor HRM Consultants, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Optimor HRM Consultants, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Optimor HRM Consultants, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Optimor HRM Consultants, employees, financial statistics.