VROMISHOEVE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • VROMISHOEVE
Private companiesFood Stores • VROMISHOEVE

Contactgegevens VROMISHOEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VROMISHOEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VROMISHOEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KETEN 23; 2890; SINT-AMANDS, België

Telefoon (phone): 52341866 (+32-52341866) 52341866 (+32-52341866)

Fax (fax): +32 (61) 899-92-75 +32 (61) 899-92-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VROMISHOEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VROMISHOEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VROMISHOEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VROMISHOEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VROMISHOEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VROMISHOEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VROMISHOEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VROMISHOEVE
Products information VROMISHOEVE

BTW identificatienummer (tax): BE09265014648
Ondernemingsnummer: 1755584716
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VROMISHOEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maisons de vacances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VROMISHOEVE
(Get full report from official database of BE for VROMISHOEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VROMISHOEVE
Addition kinds of activities for VROMISHOEVE

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
23610101. Blouses: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Blouses: girls', children's, and infants'
34950104. Mechanische veren, precisie | Mechanical springs, precision
35779902. Gegevensconversie apparatuur, media-naar-media: computer | Data conversion equipment, media-to-media: computer
36720000. Printplaten | Printed circuit boards
76991802. China en glas reparatie | China and glass repair
86319904. Vakbond | Trade union

Werken bij VROMISHOEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VROMISHOEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VROMISHOEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VROMISHOEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • Poetshulp Zottegem 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • DRINGEND GEZOCHT: Student met interesse in mode regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van VROMISHOEVE in sociale netwerken
Look for responds of VROMISHOEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VROMISHOEVE. Laat een reactie achter voor VROMISHOEVE. VROMISHOEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VROMISHOEVE. Leave a respond for VROMISHOEVE. VROMISHOEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VROMISHOEVE op de google maps. Adres en contacten VROMISHOEVE
Location of VROMISHOEVE on the google maps. Address and contacts of VROMISHOEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come VROMISHOEVE VROMISHOEVE: COIFFURE QUEEN | ANNE GHEYSSENS | HERMAN BRIERS | Ulenaers J | Napoleonhoeve (Taverne)

Other related companies as VROMISHOEVE: COIFFURE QUEEN | ANNE GHEYSSENS | HERMAN BRIERS | Ulenaers J | Napoleonhoeve (Taverne)

VROMISHOEVE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VROMISHOEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09265014648. Het bedrijf VROMISHOEVE bevindt zich op het adres: KETEN 23; 2890; SINT-AMANDS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maisons de vacances. Producten gemaakt in VROMISHOEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VROMISHOEVE is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VROMISHOEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VROMISHOEVE, openstaande posities, locatie van VROMISHOEVE op de kaart.

VROMISHOEVE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VROMISHOEVE, company assigned to the tax number BE09265014648. The company VROMISHOEVE is located at the address: KETEN 23; 2890; SINT-AMANDS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maisons de vacances. Products created in VROMISHOEVE were not found.
The main activity of VROMISHOEVE is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VROMISHOEVE is not available. You also can look at reviews of VROMISHOEVE, open positions, location of VROMISHOEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VROMISHOEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VROMISHOEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VROMISHOEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VROMISHOEVE, employees, financial statistics.