RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH

Contactgegevens RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE RICHARD NEYBERGH 36; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24266348 (+32-24266348) 24266348 (+32-24266348)

Fax (fax): +32 (67) 778-24-58 +32 (67) 778-24-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH
Products information RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH

BTW identificatienummer (tax): BE02590545654
Ondernemingsnummer: 1579528808
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH
Addition kinds of activities for RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH

3569. Algemene industriële machines, | General industrial machinery,
3635. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
259902. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
22110111. Tarlatan, katoen | Tarlatan, cotton
24399904. Haken, houten dak | Trusses, wooden roof
32699904. Papierartikelen, aardewerk | Stationery articles, pottery
32950200. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
35420202. Krimpmachines, metaal | Crimping machinery, metal

Werken bij RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH. RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH. Leave a respond for RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH. RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH
Location of RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH: Verhaeghe N | B.C. HANEFFE | POLIZEI | Hotel Mayfair Belgium SA | GARROY

Other related companies as RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH: Verhaeghe N | B.C. HANEFFE | POLIZEI | Hotel Mayfair Belgium SA | GARROY

RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02590545654. Het bedrijf RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH bevindt zich op het adres: AVENUE RICHARD NEYBERGH 36; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH op de kaart.

RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH, company assigned to the tax number BE02590545654. The company RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH is located at the address: AVENUE RICHARD NEYBERGH 36; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH, open positions, location of RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS NEYBERGH/HOME NEYBERGH, employees, financial statistics.