NAAICENTRUM BAELE

Contactgegevens NAAICENTRUM BAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAAICENTRUM BAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAAICENTRUM BAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANKERSTRAAT 53; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37761626 (+32-37761626) 37761626 (+32-37761626)

Fax (fax): +32 (16) 746-39-86 +32 (16) 746-39-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAAICENTRUM BAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAAICENTRUM BAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAAICENTRUM BAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAAICENTRUM BAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAAICENTRUM BAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAAICENTRUM BAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAAICENTRUM BAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAAICENTRUM BAELE
Products information NAAICENTRUM BAELE

BTW identificatienummer (tax): BE04242889404
Ondernemingsnummer: 6466247558
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits & Services: Machines 脿 Tricoter, Machines 脿 Coudre.. Produits: Confection.

Product categorie (product category): Machines 脿 coudre and tricoter. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAAICENTRUM BAELE
(Get full report from official database of BE for NAAICENTRUM BAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAAICENTRUM BAELE
Addition kinds of activities for NAAICENTRUM BAELE

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
367905. Elektronische schakelaars | Electronic switches
10440202. Zilveren ertsmalen | Silver ore milling
16290301. Atletische veldconstructie | Athletic field construction
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
28699907. Beschermende vloeistoffen voor het genezen van vruchten, kruiden, tabak, enz. | Casing fluids for curing fruits, spices, tobacco, etc.
36410104. Filamenten, voor elektrische lampen | Filaments, for electric lamps

Werken bij NAAICENTRUM BAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAAICENTRUM BAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAAICENTRUM BAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAAICENTRUM BAELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

Zoek naar antwoorden van NAAICENTRUM BAELE in sociale netwerken
Look for responds of NAAICENTRUM BAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAAICENTRUM BAELE. Laat een reactie achter voor NAAICENTRUM BAELE. NAAICENTRUM BAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAAICENTRUM BAELE. Leave a respond for NAAICENTRUM BAELE. NAAICENTRUM BAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAAICENTRUM BAELE op de google maps. Adres en contacten NAAICENTRUM BAELE
Location of NAAICENTRUM BAELE on the google maps. Address and contacts of NAAICENTRUM BAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come NAAICENTRUM BAELE NAAICENTRUM BAELE: GHISLAIN WENKIN | GEORLETTE | MUTUALIT? SOCIALISTE DU BRABANT | C.A. COLIGNON | JUAN WILLEMS

Other related companies as NAAICENTRUM BAELE: GHISLAIN WENKIN | GEORLETTE | MUTUALIT? SOCIALISTE DU BRABANT | C.A. COLIGNON | JUAN WILLEMS

NAAICENTRUM BAELE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAAICENTRUM BAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04242889404. Het bedrijf NAAICENTRUM BAELE bevindt zich op het adres: ANKERSTRAAT 53; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Machines 脿 coudre and tricoter. Textiles. Lijst met producten zijn Produits & Services: Machines 脿 Tricoter, Machines 脿 Coudre.. Produits: Confection..
De hoofdactiviteit van NAAICENTRUM BAELE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAAICENTRUM BAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAAICENTRUM BAELE, openstaande posities, locatie van NAAICENTRUM BAELE op de kaart.

NAAICENTRUM BAELE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAAICENTRUM BAELE, company assigned to the tax number BE04242889404. The company NAAICENTRUM BAELE is located at the address: ANKERSTRAAT 53; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Machines 脿 coudre and tricoter. Textiles. List of products are Produits & Services: Machines 脿 Tricoter, Machines 脿 Coudre.. Produits: Confection..
The main activity of NAAICENTRUM BAELE is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NAAICENTRUM BAELE is not available. You also can look at reviews of NAAICENTRUM BAELE, open positions, location of NAAICENTRUM BAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAAICENTRUM BAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAAICENTRUM BAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAAICENTRUM BAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAAICENTRUM BAELE, employees, financial statistics.